tag:blogger.com,1999:blog-38385634.post8027643197717122250..comments2024-03-07T11:56:58.806+01:00Comments on A knitting chick says:: Ramsløg - det nye sort?Tinahttp://www.blogger.com/profile/17418723576337924310noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-38385634.post-71737194092491791832013-04-29T09:22:19.161+02:002013-04-29T09:22:19.161+02:00Pesto på/i skoldede glas (sørg for der er olie på ...Pesto på/i skoldede glas (sørg for der er olie på toppen og at glasset er fyldt helt op - d det er ilten der "fordærver") så har jeg erfaring for de kan holde op til 6 mdr. <br />VH Pi@Piahttps://www.blogger.com/profile/14334150423766922804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-38385634.post-27009994482505024952013-04-29T08:38:53.253+02:002013-04-29T08:38:53.253+02:00Ja, jeg støtter Helle R! Men til opbevaring i køle...Ja, jeg støtter Helle R! Men til opbevaring i køleskabet er det bedst at brede dem ud på fugtede viskestykker som så rulles sammen. Det holder på fugtigheden på en mere human måde end en plastikpose. Du kan tørre noget i ovnen og lave ramsløgssalt. Og de kan bruges som klippegrønt til æggemadder. Og ideen medramsløgsolie er også god. Den er lige prøvet i vores bofællesskab. Vi brugte den bla. til at dryppe i guserodssuppe. Mums!Karenhttps://www.blogger.com/profile/05783136158877055510noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-38385634.post-47258682519561800812013-04-29T07:19:42.840+02:002013-04-29T07:19:42.840+02:00Øøj!, det ser lækkert ud. Tror aldrig man bliver t...Øøj!, det ser lækkert ud. Tror aldrig man bliver træt af lækkert salt.<br />De vil gerne have lidt halvskygge, ligesom i skoven, så skal de nok brede sig til hele din have.Helle Rasmussenhttps://www.blogger.com/profile/03132178704000495187noreply@blogger.com