Cobraslanger og tasker

torsdag den 31. december 2009

Jeg har fået nogen slanger hjem.... Cobraslanger ;) Ja sådan hedder de, disse brugte bil-slanger.

Igår blev noget af dem, transmogriffet om til sådan en taske. Hyggeligt at sidde med, men lidt hårdt for fingrene.

ALT er lavet af gummi på denne taske, undtagen hulstenen. Selv snøren den er syet sammen med, er klippet af gummislange.

Har et par modeller mere der skal afprøves een af dagene.

Mine fotos på tv2

fredag den 25. december 2009

Jeg sendte lidt fotos ind til vejret.tv2.dk :) Det er der også mange andre der har.... er du vimmer en masse sne vi har fået i år :)

http://galleri.tv2.dk/index.php/category-1234/id-27267432/page-25.html
http://galleri.tv2.dk/index.php/category-1234/id-27207475/page-15.html

jeg har vist et par stykker mere liggende derinde. Men GOSH der er mange fotos at kigge igennem. Men har du tid, så kig derinde.... der VAR så flot derude ;)

For idag er det da synd at sige der er flot. Her har regnet, sneet og iset. Jeg har været ude og køre "spændende kørsel", som jeg kalder glatføre. Og sneen ligger brunt i vejkanterne og ser ret kedelig ud. Og store bare pletter begynder at dukke op....

Jeg håber nu altså på mere sne!!! Det er så smukt og det er koldt på en anden måde en det våde bare kulde.

Fart, farver og film

mandag den 21. december 2009

Hyyyyyggelig dag idag ;)

Først kælketur med overbo og nogen af deres venner. Kæft det er mange år siden jeg har prøvet det. Ingen tvivl om det var koldt og gjorde avs i kadaver.... men det gjorde ski mindst lige så ondt i lattermuskler ;)

Efter endt kælketur, fik vi varm cacao og boller.... mere perfekt bliver det jo ikke!

Men det ene tager jo ofte det andet... så beslutningen blev at vi da skulle i biffen! Så vi tog ind og så AVATAR!! Og har du ikke set den, så gør det!!! :) Det er længe siden jeg har set så gennemført en flot film.

Jeg skal simpelthen se den igen engang... det hersker der ingen tvivl om. De der blå væsener er så mystiske, så interessante og efterlader een betaget tilbage. Både over dem, men også deres flotte verden. Det er ikke altid vigtigt for mig at se en film i biffen, frem for hjemme. Men lige med den her,er jeg glad for at jeg så den på stooor skærm med god lyd osv. For der hører den helt sikkert hjemme.

Farver, siger du? Fra overskriften? Jamen ser du, lige inden vi skulle ind i biffen og billetterne var købt og hentet, ville vi lige prøve den tombola, der stod udenfor. Eeeeehhh ikke så velovervejet lige inden bio. For vi måtte se film sammen med en kæmpe stor gul Peter Plys agtig bamse :) Sikkert et kønt syn.

Deeeeejlig dag :)

Skal vi snart pakke gaver op??? hva hva hva??? :)

Kong Frost

lørdag den 19. december 2009

Kong Frost har virkelig været en tur forbi her :) Vi har idag haft omkring minus 8 grader.

Og jeg må indrømme at jeg gik og grublede pænt længe, over om jeg mon havde godt af sådan en kold tur! Men jeg overvandt mig selv og trak i det lange uldne og listede ud.

Og giiiiisp det var koldt!!! Især for ansigtet. Og mine fødder beklagede sig også lidt, mens jeg gik i knæhøj, meget frossen sne, for at få de billeder med dis på ;)

Man må lide for gode fotos ;) Eller noget...

Og hvis du ikke tror mig, så kan du bare se her !! ;) Og jaja undskyld den forringede billedkvalitet, det er modellens udseende, den kan vi ikke ændre på. ;)

Nå, men uanset modeller og frostgrader, så var der altså tæske flot derude. Især lige der i den time, hvor solen er på vej ned. Sikke farver sneen kan få :) Og sikke det hele glitrer.

Så selvom vi render indendøre og fryser tæerne, og kæmper for at slæbe nok stearinlys hjem. SÅ er det altså det værd. Sikke syn der møder een udenfor og jeg gad nok se på det hver dag julen over!!

Lad dig endelig ikke snyde af fodsporenes dybte her på foto. JEG lod mig snyde mens jeg kiggede ind over marken og overvejede om jeg skulle gå den vej. Det ER knæhøjt.... det er bare et skalkeskjul for at narre folk derind, at det ser ud til kun at ligge 10 cm.

Jeg lurede til alle sider, for at se hvor kameraerne sad, der optog "Tina's gakkede gangarter", mens jeg tumlede ned over marken. Men jeg så dem aldrig.

Så gik det straks lidt lettere rundt om søen, hvor der har kørt biler, på den lille smalle vej. Men stadig.... et par skridt ved siden af og man drukner i sne. Og mine støvler er ikke udstyret med hverken snekæder , eller GPS hvis nu jeg skulle blive væk.

Men jeg satte min lid til min ... øhhh... næsten ikke eksisterende stedsans og mine støvler og andet påklædning. Og jeg fandt da heldigvis også hjem igen. Godt forfrossen, men med et bredt smil, atter engang ;) Dejligt!!

Skal vi snart pakke julegaver op??? hva hva hva????

MERE sne... juble juble

torsdag den 17. december 2009

Eeeerrrr'ed ikke bare idyllerisk??? :):) Jeg er helt vild med det. Bredt smil og overdrevne udtalelser flyder herfra idag!!

Jeg var ikke svær at drive ud i sneen idag heller :) PÅ med de tykke uldne og lange støvler og så bare derudaf. (at det så betyder oooondt bagefter i de dumme led, det tager vi med med et smil)

Jeg vil skyde på der mange steder ligger godt og vel 50 cm sne! I hvert fald er det knæhøjt.... og koldt ;)

Se bare her.... det slår da gakkede gangarter med flere øh skridt ;) (Dette foto er taget af Nanna... havde ikke så lange arme at jeg selv ku ;) ) ... se lige de flotte øh hvide støvler jeg har fået på!

Hele byen har idag været sådan lidt spøgelsesagtig. Alt står jo stille og hvis jeg skal være ærlig, spreder det altså en hel særlig hyggelig stemning. ALLE taler sammen, nikker, smiler og taler om vejret ;)

Og alle går ude midt på vejen....da det er langt lettere end "knæhøj sne!"

Hvis vi har mødt 10 biler på vores tur, er det vist det. Og 75% af dem var 4-hjulstrækkere.

Men hvad der undrede mig meget mere var manglen på BØRN!!!!! der var kun to unge knægte på kælkebakken!!! hvor er de allesammen henne?? :)

Vi var da i hvert fald TO der synes vejret var ultra flot og bare MÅTTE knipset og indleves. Hvor har jeg dog længe sukket efter sne i rå mængder.... og nu kom det så. Og så håååber jeg bare inderligt det få lov at være til jul.

Og at det hele står lidt stille er sådan set bare charmerende :) Hvis du vil se hvordan det ser ud, når man er staffet for biblioteket her i byen, kan du se det her! Vi var lige oppe og sætte en seddel op om at vores bibliotekarer ikke kunne komme herud idag.

Følelsen af jul

onsdag den 16. december 2009

.....sniger sig langsomt ind på een, med det landskab :) vores torv ser bare så hyggeligt ud i tyk sne og julebelysning :)

Jaja jeg ved godt billedet hælder en smule... men gad ærlig talt ikke rette det op ;) Men hyggen ses da!

Teenagere.... de har altså en funny tendens til at SPRINGE frem, som en trold af en æske og under stor latter forpurre ethvert forsøg på at tage et billede af ren idyllerisk julehygge ;) Det er nærmest som ligger de på lur og bare venter....

God sne-hygge til jer derude :)

Sne sne sne sneeeeee !

UHA Hvor har jeg fået mit sne idag :) Jeg vågnede lidt i seks og der var bare intet sne at se og jeg tænke ØV OSSE og gik i seng igen.

Sådan ca 1½ time efter vågnede jeg og kiggede ud af vinduet og BAM så lå der ca. 10 cm sne.... JUBIIIIII :)

Så der var ikke nogen tvivl om hvad jeg skulle idag :) UD at gå med kameraet....

Overraskende var det at mærke hvor lidt koldt det var udenfor :) Det er slet ikke som klar frost.
Så dagens tur varede også små 3 timer i alt. Og hvis der går rygter om at en kvinde rendte rundt i skoven med et lalleglad smil i hele femøren..... så eeeer der nok noget om det ;) ;)


Sne sne sne overalt, juble juble :) Jeg kan bare slet ikke få nok...... Så turen tog lang tid fordi jeg gik og kiggede og smilte og knipsede løs.

Mere af den slags tak :) ...... nu må vi se hvar der sker i løbet af natten... wohooo.....

Stak lige næsen udenfor

tirsdag den 15. december 2009

Idag har jeg været ude og mærke lidt på kulden. Frisk og dejligt.... samtidig med av i kadaveret ;) Ikke let.

Men idag har man næsten kunnet vælge mellem tø og frost... alt efter hvilken side af vejen man valgte ;)

Frost i græsset på den ene side af vejen og tø på den anden. Det var på hver sin måde, som diamanter der glimtede om kap med hinanden.

Hvis ikke der var faren for at fryse fast på stedet, kunne man godt stå længe og kigge på sådan et spil af lys.

Der var tilgengæld andre der var frosset fast. Denne lille bitte svamp voksede på stubben fra et gammelt træ. Lille og kold så den ud. Og alligevel trodser den vejr og vind og står der med kolde tæer og kigger frem.

Overalt hvor man kigger hen, ser det hele ud som om det er sukkerstrøet eller kantet med sukker. Flot ser det ud.... desværre, kan man sige, er det utroligt følsomt for solens stråler. Aldrig så snart rammer solens stråler og man kan se hvordan det langsomt tøes op og drypper af bladene.

Som f.eks. på denne frøstand. Hvor dråberne nu hænger og leger med lyset. Flot ser det ud. Og kigger man rigtigt tæt på sådan en dråbe, kan man se at den har fanget verden og vendt den på hovedet ;) Prøv at kigge godt efter næste gang du ser en stor flot dråbe hænge....

Selv græsstråene er klædt i hvidt, der hvor solen kun lige er kommet.

Og så har jeg hørt nogen sige noget om snestorm nu her? Kan det virkelig passe? Kan vi endelig sige NU har vi hvid jul? Istedet for "Der var engang...." ??? :)

Og sidste for idag

søndag den 13. december 2009

En lidt mere strittet een af slagsen blev til her :) Blød og lækker!

Flere

Lidt flere armbånd blev færdige :) Denne gang de mere klassiske.... dem man har set før derude :)


Hip hip Hurraaaaaa

lørdag den 12. december 2009

Ja det siger jeg til migselv idag :) Alle andre er nemlig til Julefrokoster her og der og allevegne.

Så det har indtil nu været en ret stille dag. Jeg blev vækket i morges af Nanna, der stod med en stor fin gave i favnen og sagde tillykke med fødselsdagen :)

Jeg blev begavet med en fed OBH Blender..... så NU kan vi dælme lave smoothies i lange baner.

Alder er ikke noget jeg går op i eller lader mig trykke af. Jeg bliver 36 somre og står fint ved det stadig. Ikke noget piveri dér! ;) Klart klart, man kan da godt sidde og tænke lidt på hvor man er i sit liv, i forhold til alderen. Meeeen så er den vist heller ikke længere.

Havde jeg nu haft en bil, havde jeg fejret dagen med en tur i biffen. Men så må vi i stedet smække en film på PS'en og hygge os hjemme :)

God dag til jer derude!

Mere af samme skuffe

torsdag den 10. december 2009

Synes da lige i skal se lidt mere af de cykelslange og O-ringe smykker, jeg har lavet igår og idag. Øverst en halskæde af o-ringe og små sølvringe. Lidt sjovt at lege med flere forskellige størrelser ringe.

Her over er det et armbånd, med noget der næsten ligner nogen gamle franske liljer. Armbåndet er samlet med en smykkelås.


Og til sidst et lidt sommerlig luftig armbånd :) Dette er lavet på nylonsnøre og passer kun lige om mit håndled. Jeg tror måske sådan et istedet skulle laves på wire og med lås.

Men cykelslange er nu et sjovt materiale at lege med. Flere ting kommer helt sikkert til... så stay tuned, hvis du kan lide sådanne smykker og pynt ;)

iPod sok

onsdag den 9. december 2009

Cykelslange kan bruges til mange ting. Idag har jeg lavet en iPod sok til min lille pinke sag. Der er hul i bunden så ledningen kan komme ud. Og der er knaphul og knap til let adgang.

Og for at pynte lidt, har den fået lidt snirklede dekorationer her og der :)

Faktisk er den rigtig lækker og blød at røre ved. Og jeg morer mig stadig over at det lige nøjagtigt passer med, at en iPod kan passe ind i en cykelslange....

Oooohh

tirsdag den 8. december 2009

Jeg har siddet og hygget mig med at lave armbånd her til middag :) En stak O-ringe blev transmogriffet til at blive til armbånd.

Både en luftig een af slagsen og en mere enkel. Dem ku jeg nu godt lave flere af.... men jeg har ikke lige fundet ud af hvor jeg kan købe O-ringe, uden at skulle købe en blandet box.

Men jeg må ud og lede mere :)

Og så har jeg da også lidt godt nyt omkring Miss Mis! Hun har det meget bedre efter dyrlægebesøget og hun er i bedring. Hun ser stadig pænt ynkelig ud, med den manglende pels omkring halen. Men det håber jeg snart får lov at gro fint ud igen.

Og jeg er næsten udlært i at give hende piller! Og vi er tilbage i rytmen med at "bande" over at hun vækker een klokken meget tidligt igen ;) Så vi nærmer os normale tilstande igen. DEJLIGT!!

Zip it!

mandag den 7. december 2009

Zip it !! :) Jeg tror sørmer jeg har fundet ud af hvad de unge godt vil gå med! I hvert fald render Nanna rundt med een om armen nu.

De tager lidt tid at lave, men det er det værd. Jeg har lige en blå og en sort der skal laves færdig også. Men så mangler jeg altså også reservedele her. UHA hvor jeg dog hader når man ikke bare har det der skal bruges!!!

Og så mangler jeg desperat lynlåse :) :) :)

Frost

onsdag den 2. december 2009

Brrrrrr... der er koldt derude! Jeg har været ude og trave en tur i frosten idag. Jeg gik igår og havde sådan kig på alt det smukke diamantstrøede. Men jeg havde ikke tid til en gåtur.

Det havde jeg i og for sig heller ikke idag, men jeg tog en travetur med det lange ben foran, så gik det lige :)

Jeg er vild med den måde frosten ligger som et glitrende lag på alt. Det kan funkle som diamanter og det kan være mat og dystert.

Men lige meget hvad, så er det tæske hamrende koldt for tæerne og fingrene ;) Så jeg har købt LUFFER!!! Det har jeg ikke ejet i mange år. Men pølserne kan ikke ret godt lide kulden mere og jeg måtte gi mig.

Solen står ikke ret højt nu og den skal ikke ret langt ned før der trækkes lange skygger på bakkerne. Det er koldt, men det er bare super flot. Så man går der og er splittet mellem at lytte til lysten, til at stå og kigge flotte kulører, og trangen til at spurte hjem i varmen ;)

Når så turen ind i mellem, afbrydes af dette syn, så vælger man altså alligevel at stoppe op og kigge. "Vores" svaner er blevet store og flotte. Cirka ved samme tid hver eftermiddag, tager de turen langs vores å, ad den rute jeg går. Så de fløj frem og tilbage 3 gange mens jeg gik der.

Desværre havde jeg ikke zoom objektiv med, så dette var hvad jeg fangede. I det hele taget bærer fotos idag præg af en hurtig tur.

Og ikke mindst efterhånden som tæerne frøs til is i de små sko. Hvilket ikke tager længe i det høje frosne græs. Man står ikke rigtigt stille længere end allerhøjst nødvendigt.

Og nødvendigt blev det jo af og til ;) Men så standhaftig er jeg ikke.... så hjemad det gik.

Men ting er også ved at smelte lidt.... og jeg hører at den fine frost afløses af regn igen imorgen.
Det er både godt og skidt hvis du spørger mig. Jeg er ikke ret god til kulde, men jeg elsker at se på frosten :)