Uhmmmm

mandag den 31. august 2009

Uhmmm mine forældre har lige været i Frankrig på ferie :) Med sig hjem bragte de, på bestilling, en masse Anis saft.

De har denne gang 3 forskellige slags med hjem :) De to slags til venstre kender jeg. Men den yderst til højre er ny.

UHA jeg er fuldstændig forfalden til det saft :) De andre år har de haft et par flasker med hjem. Men så har jeg gået og sparet og sparet i løbet af året, for at det ikke skulle slippe op. Så i år har jeg bestilt noget xtra med hjem ;)

Det er da også for dårligt vi ikke kan købe det i DK mere. Det kunne man nemlig engang.... i de der metal flasker yderst til venstre !

F-day.dk

lørdag den 29. august 2009

Jeps jeg har fået en dosis Ferrari der vil noget idag :) Mere end 70 Ferrarier kom ned på Padborg Park idag og legede. Det er simpelthen det BEDSTE og STØRSTE Ferrari event jeg har været til, her i DK!

To unge gutter på 21, har simpelthen knoklet en vis legemsdel ud af bukserne, for at skaffe sponsorater, Ferrarier osv til denne dag. De har aset og maset med at få alt til at klappe!

Og jeg kan kun sige de har gjort det rigtigt godt. Regnen viste ingen nåde idag.... det stod ned i stænger og det både lynede og tordnede! Desværre en ting vi ikke er herre over.... men alle tog det i stiv arm! :)

At jeg så har stået, INDE på banen iført pressevest (wohooo) og knipset løs med EN arm, med et tungt zoom-objektiv... det gir sgu muller og øvelse i "enhånds-panorering" ;)

Jeg måtte jo lissom holde paraplyen med den anden ;) Hvor var lige de der paraplyer man engang ku få, som man kunne tage på hovedet? Som tilgengæld så enormt latterlige ud.

Men alt i alt har det været en tisse hamrende god dag! :) Og jeg glæder mig allerede til næste år... hvor jeg håber og tror på at Kenneth og Morten igen får lyst til at stable sådan et show på benene :)

Færdiiig

fredag den 28. august 2009

Hmm jeg ku ikke lade være alligevel :) Nanna kom ud fra sit værelse og spurgte om jeg var færdig. Da hun hørte at kvaster er kedelige at lave, ville hun lige sige at DET synes hun ikke :) Indtil vi begge havde lavet 3-4 stykker mere.

Men så var jeg jo så langt, at jeg alligevel gjorde det færdigt. Det bliver jo koldt imorgen, siger vejrprofeterne!!

Farver

I virkeligheden skulle jeg jo hækle tæppe :) Det gør jeg sådan set også... omend det ikke går så voldsomt hurtigt!!

Men Helle gav mig blod på tanden. Alle de smukke tørklæder, der er derude for tiden. Specielt det sidste link, er jeg vild med :) Men jeg er knap så vild med at det koster 699,- !!!

Så derfor har jeg i længere tid gået og tænkt som Helle :) Og da hun gjorde noget ved sagerne, fik jeg igen lyst.
Så jeg har her til aften siddet og lavet nogen kvaster... hvilket jeg synes er langsommeligt :) Men jeg har da lavet en lille stak nu. Resten må komme i morgen eller i overmorgen!

Hvad posten bragte

onsdag den 26. august 2009

Idag kom posten med diplomet jeg vandt derovre i det store USA, til World Art Expo 09 i Brea, California!

Og her står grundlæggeren, Jojo Marengo, med mit vinderfoto. Hehe han står dog med det på en lidt sjov måde... for det skal altså ligge ned. Heldigvis står det bagpå og der var sat wire i også... Så heldigvis ved jeg det har hængt rigtigt ;)

Det har nu været ret sjovt at prøve at udstille SÅ stort et sted. Det er jo sådan lidt rasmus modsat at starte med at udstille på en verdens udstilling....

Jeg kunne nu godt tænke mig at prøve noget dansk... hvor jeg selv kan komme og se det hænge der!! :)

For nogen uger siden, blev jeg inviteret til at udstille i Italien også. Denne gang for noget med humanitære grunde. Men det lykkedes mig ikke at finde en tilfredsstillende måde at få mine ting fragtet hjem igen! Men de spurgte om lov til at invitere igen senere og det sagde jeg ja til... og håber så, at jeg i mellemtiden finder en løsning på fragten ;)

Engang i mellem ku man godt....

tirsdag den 25. august 2009

Bare engang i mellem ku' man altså godt bruge:

- En at sidde tæt i sofaen med.
- En der fortæller een at man er vigtig.
- En der lige rører ved een i forbifarten.
- En der kan give et knus når man ikke vidste man havde brug for det.
- En der indgyder tryghed. (ikke at man ikke er stærk nok selv da ;) )
- En der kigger på een med det der glimt i øjet.

.... enhver single m/k kender garanteret en del af disse punkter alt for godt. Det er ikke desperation eller lignende... Jeg er ikke angst for at sidde som single... De ovenstående punkter, er vist bare basale behov?!

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg ikke søger nogen samlever nu lige. Jeg har det i og for sig fint med at være mig, alene.

Jeg har til tider et stort behov for at bestemme selv. At have min albuerum. At være alene.

Der er nemlig nogen ting jeg har lært af tidligere forhold, som jeg måske ikke ser migselv ændre.... så måske det i virkeligheden er bedst sådan.

Måske ved jeg egentlig ikke rigtigt hvem jeg er og hvad jeg vil ?!

Gad vide hvor mange andre single m/k der sidder og tænker de samme tanker? Gør du?

Tæppe status

mandag den 24. august 2009

Status siger nu 29 rækker og 8613 stangmasker! :) Det skrider langsomt fremad. Men det gør ikke noget, for det er hyggeligt at sidde med.

Godt plantet i sofaen, med tæppe, the og musik i ørerne!!

Jeps, jeg har været til koncert iaften...

søndag den 23. august 2009

Jeg har været til Lars Lilholt koncert i aften, sammen med de sødeste tøser og deres mænner :)

Liiiidt spændt og skeptisk var jeg jo, da jeg normalt ikke som sådan lytter til Lilholt og band. Men jeg må GODT nok sige de fejede benene væk under enhver tvivl der har måttet være. For de er dælme gode live!

Hvis der er nogen der kan få publikum med, så er det da dem.

Og Amfiscenen i Geografisk have er bare genial... lyden er god, udsigten god. Det bliver ikke sidste gang jeg skal derind og lytte :)

Faktisk må jeg med skam tilstå, at jeg aldrig rigtigt har været til noget særligt indefor koncerter ;)

Jeg har været til Smuk fest een dag. Jeg har været til en "sidde koncert" med Poul Krebs engang. Og jeg har været til Soundvenue Tour sidste år.... så det er dælme tyndt for een på godt 29 hva?? ;)

Men hvis ikke det havde været for kulden, så kunne jeg nu godt have blevet der nogen timer endnu. Men de skulle jo videre, det kære band!

En skam, for det gik ellers lige så godt....

Inden du bedømmer mine fotos for hårdt, vil jeg liiiige retfærdighedsvis sige at billederne er taget med pæn stor afstand fra scenen. Det er håndholdt. Det er uden blitz (for den glemte jeg jo klart nok).... og ja... så har jeg ikke flere undskyldninger for denne gang ;)

Godnat til dig! :)

Ikke ret frisk

onsdag den 19. august 2009

Jeg er ikke ret frisk idag. Jeg har ondt i halsen og hovedet, mat i koderne og min indre thermostat dutter ikke rigtigt.

Så jeg måtte melde af til at stå i butikken. For sådan som Nanna blev sluset ad bagvejen hos lægen pga Influenza A fare... og fik at vide at vi skulle holde os LANGT væk fra gravide, gamle og syge mennesker.... ja så vidste jeg ikke rigtigt om jeg kunne forsvare at stå i en tøjbutik, hvor halvdelen af kunderne er pensionister.

Istedet har jeg så boet på terrassen med et tæppe og noget godt at drikke. Mens jeg har suget varme og hæklet lidt på det nye tæppe.

Tæppet på stolen, er det jeg hæklede til Nanna i år 2007. HOLD Da op det er jo længe siden!?! :)

Men det er et "magen til" jeg er igang med nu.

Men lige nu, vil jeg drikke en vaaarm kop the og så putte mig på sofaen med et tæppe.

Jeg har leget med maden idag

tirsdag den 18. august 2009

Jeps... jeg har hygget mig, mens aftensmaden blev færdig i ovnen, med at knipse lidt.

Appelsiner og citroner, blev snittet i skiver... en vase fyldt med danskvand... Og jeg var "ready to go" :) De ser da helt lækre ud ikke?

Du kan se flere her, her, her og her! De bør alle ses i stort... klik på det for oven :)

Jeg gør det!

mandag den 17. august 2009

Jooo jeg gør det igen!! Jeg går igang med mit 4. tæppe af slagsen :)

Det sidste ser du på bordet, med Miss'en ovenpå. Det er et "magen til" jeg vil lave :)
Nanna synes vist jeg er godt skør... måske jeg har en tendens til at give hende ret. Men på den anden side set... hvad er normalt?

Og så er der lige det, at det er ret meditativt at hækle på de tæpper :) Og jeg har ikke ret meget andet at hækle eller strikke på for tiden. Jeg mangler noget til hænderne!




Quilt - patchwork

WOW hvor ville jeg gerne kunne svøbe mig selv i sådan et tæppe. Men jeg har aldrig prøvet at lave sådan noget før.

Er det svært? Jeg forstår fint logiken i at klippe nogen firkanter ud og dele dem i trekanter... sy osv.... Men præcissions delen af det brrrrr.....

Jeg har lånt foto her... hun har lavet dette ultra smukke tæppe!! Og linker da også til en tutorial...

Så englene synger

lørdag den 15. august 2009

Uhmmmm har lige fået chokolade mousse, lavet så englene synger!! :) Nanna har været i køkkenet idag, trods influenza og det hele.

Vi er begge faldet pladask for køkken musen Nigella. Og hun lavede på tv igår, en super nem og lækker chokolade mousse, som Nanna mente vi ikke kunne leve uden at have smagt.

For HULEN den er nammenams!!!! Prøv den ;)

Færdig arbejde

fredag den 14. august 2009

SÅDAN blev den!!! Jeg gider ikke lave een igen, bare for at jeg synes den er perfekt ;) Jeg får alligevel siddet den ihjel inden længe, gætter jeg på!

Men jeg er da ganske tilfreds egentlig. For den får mig da til at grine lidt :)

Sadelovertræk

Ihh hvor jeg dog kæmper :) Jeg forsøger at hækle sådan et sadelovertræk, som var vist i Hendes Verden engang.

Men enten er min saddel lille, eller også fatter jeg ikke opskriften ;) For hvis jeg trækker overtrækket godt ned om ørerne på sadlen, så sidder den sådan set fint nok, som ses på foto øverst. MEN striberne rundt om siderne, forsvinder ind under sadlen, når der bliver puttet elastik i kanten.

Hvis jeg derimod, får striberne til at sidde pænt, langs kanten af sadlen, hele vejen rundt. SÅ ligner det da en sæk kartofler ovenpå!!! :)

Det var dog et irritationsmoment der kan give mig tics!!!

Og i øvrigt, kan jeg da se, at jeg ikke er ret god til at få overgangen mellem overdel og siderne, pæne!

Jeg hækler

torsdag den 13. august 2009

Tag dig ikke af billedkvaliteten. For her er et af de tidspunkter en super smart lille lommekamera, bare ikke rigtigt slår til ;) Nemlig aftenfotos uden blitz.

NÅ men jeg er i hvert fald igang med at hækle et sadelovertræk til min "nye" cykel :)

Nu må vi så se hvordan det ender! Det bliver i hvert fald noget med blomster og striber!!

Jeg syr

onsdag den 12. august 2009

Jeg syr... et hurtigt lille projekt....

Jeg blev dog afbrudt af butikspasning, møde og bogbinds-shopping idag.... så resten må laves imorgen ;) og så kommer der også billeder af det færdige projekt.

Dyrt vs. Billigt

tirsdag den 11. august 2009

Jeg har TIT hørt på ytringer om mine fotos. At de er gode, men "at det jo også er fordi jeg har sådan et godt kamera!"
Det er nu en sandhed med modifikationer. For et godt kamera, giver unægteligt mange flere muligheder for lækre fotos. MEN når det er sagt.... så handler det i høj grad om lys, komponering af dit foto og idéen.
Billedet herover er taget med mit lommekamera til 999,-. Og det er da hverken dyrt eller et avanceret spejlrefleks kamera ;) Men kvaliteten af fotoet sådan rent fototeknisk, er da ganske udemærket.... skarpt.... okay farver osv.
Så til de af jer der sidder og tænker at i bare MÅ ha et 10.000 kr's kamera, så i kan tage gode billeder... VENT og brug det i har :) I kan sagtens få gode billeder ud af et lille lommekamera.
Læs istedet nogen gode bøger eller tutorials om hvordan du fx. placerer dit motiv på dit foto, for at det bliver seværdigt, istedet for almindeligt kedeligt.
Det er tit små ting der gør den helt store forskel :)

Endnu et par

Jeg lovede jo at vise det næste par Liberty/Daisy kopi bukser :) De lykkedes meget bedre denne gang synes jeg.

Jeg brugte noget meget tyndere stof til linning og lod den være smallere. Og da jeg elsker snøre, blev det ikke udelukket.

Nu må vi så se om jeg kan vænne mig til følelsen af at gå i "natbukser", sådan ude i byen ;)

Biler og biler

søndag den 9. august 2009

Igår var jeg på Padborg Park. Jeg travede rundt en hel dag og bare sugede varme, som der jo var rigeligt af. Og så fik jeg taget en masse billeder og set en masse race :)

Og som altid, fik jeg også lige en god snak med nogen søde racervenner!

Schönemann, som kører Porschen herover, var ikke så heldig igår. En anden racerkører glemte lige at gi lidt plads og han endte derfor i Isover ballerne. UHA han var ikke spor glad, da han nåede om til pitten :(

Og aftenen før, tog Nanna og jeg i biffen, for at følge med i Harry Potter føljetonnen! Også denne film var ganske god :)

På vejen hjem fra biffen, stoppede vi på en motorvejsbro og knipsede nattelygter ;) Hyggeligt og sjovt. Sjovt fordi, mange billister fik farten af, på et lille øjeblik, når de sådan så skyggen af to mennesker med kameraer og stativ på broen over dem ;)

Der er to fotos mere her og her! Og flere racefotos i mit racegalleri på dArt!! :)

Liberty arhg

onsdag den 5. august 2009

Hvornår lærer jeg at følge min første indskydelse??? Jeg havde tænkt at denne slags linning ikke var god for min figur.... og hvor fik jeg dog ret.

Denne linning passer altså kun til dem der rent faktisk har en talje. Se bare... på ginen ser det godt ud.

Bortset fra det, så er stoffet lækkert og bukserne gode.... :) Jeg må bare ha en ny omgang stof til nogen bukser der er bedre til MIG ;)

Sved, vabler og pludderbukser

KÆÆÆFT vi har knoklet idag, Nanna og mig. Først klippede jeg græsset, der som altid var alt alt alt for langt. Så klippede jeg lige de nederste 40 cm af det store træ i haven. Og hækken fik lige nappet de længste og værste strittende grene. Den har ingen gidet klippe længe nemlig.

Og for at det ikke skal være lyv, rensede Nanna og jeg hele terassen for ukrudt og mos.

Jeg ved godt hvad jeg IKKE kan imorgen. Løfte armene!!!! Hvorfor kan jeg ikke moderere mig? Måske have taget alt det hele i etaper?!

Men det pyntede virkelig meget!!! Og så kunne jeg med god samvittighed, sætte mig ind og lege med det lækre stof jeg købte igår.

Et par Liberty / Daisy kopi bukser til moi !!! :) UHA jeg glæder mig! Jeg har sukket efter sådan nogen bukser lææænge. Så nu håber jeg de bliver gode og passer mig ;)

Alt er klippet og klar, iaften, inden armene for alvor smerter til.

Og så skal i alle have TUSIND tak for al jeres feedback fra igår!! Jeg har overvejet tandlægehøjskolen. Men uanset hvordan man vender det hele, skal der lidt mere end 5.000 kr til ;) Og angsten er der uanset hvor jeg tager hen.

Men en løsning skal der til!!!

Soveeee

mandag den 3. august 2009

Idag har jeg virkelig bare haft lyst til at rulle mig sammen under dynen, som katten. Og så bare blive der - længe!!!

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har dårlige tænder. Det tog fart, samtidig med at jeg fik bøvl med stofskiftet. Mine tænders emalje smuldrer og tænderne nedbrydes nærmest indefra, føles det som om.

Meget er prøvet og intet har hjulpet. Det har med årene givet mig en ret voldsom tandlægeskræk. Og dette er både pga. smerterne, angsten for dårligt nyt og de mange penge der skal bruges, som jeg ikke har.

Det er første gang jeg skriver/taler om det så offentligt. Dette gør jeg tildels for at få luft. Men nok også for at få lidt forståelse. For mine tænder er nu nået dertil, hvor jeg tænker på dem i døgndrift pga. smerter, skarpe kanter, angst for forværring, angst for næste mundfuld, angst for at tabe mig mere pga. dårligere ernæring.

Folk der ikke har dårlige tænder selv, har altid haft mange gode råd og overbærende kommentarer. Hvilket ofte kun har affødt tristhed, følelsen af at være meget anderledes og en indelukkethed, som jeg aldrig før har haft.

Forestil dig: du bliver inviteret i byen. Det første du sansynligvis tænker er at du glæder dig og jaaaa tak da!! :)
Det første jeg tænker er SHIT, hvad hvis vi skal spise, hvad hvis jeg skal sige nej tak til alt, enten fordi det er hårdt at tygge i. Og allerværst... at skulle forklare hvorfor!!!!

Dertil kommer så alt det kosmetiske! Den behøver jeg ikke forklare. For tænder ER noget af det første vores øjne lander på, når vi kommunikerer med folk. Endnu en grund til at jeg ofte vælger sociale begivenheder fra!

Jeg tør næsten ikke "øffe" for højt her. For jeg kender mange af svarene. Et af dem er: søg kommunen om hjælp. Det er prøvet før.
Sidst fulgte der en besked med: Pas dine tandlægebesøg, ellers kan vi ikke hjælpe.
Det kan de så sagtens sige. Jeg har tandlægeangst og oveni det har jeg ikke haft nogen tandlægebesøg der kostede under 1000 kr, hvilket er en del for en pensionist.
Og oveni det, dækkede de ikke den allervigtigste tand, en kindtand der skulle have en krone på. For det var "kosmetisk". Men deres beslutning er nu skyld i manglende tand og dermed manglende tyggeevne og for stor belastning på en tand der nu "står alene".

Jeg frygter lidt for en svada af halvvrede bemærkninger i kølvandet på denne post.

Hvis det så bare kun var kosmetisk, ville jeg MÅSKE ikke pive nær så højt. Men jeg har tabt 5 af de 12 kg jeg tog på, da jeg stoppede med at ryge. Så jeg er igen nede på 45 kg... og jeg er tizze bange for at tabe mere. Samtidig kan jeg ikke se vejen ud af det her møghelvede.

At have ondt dagligt i sådan noget så vigtigt som tænder.... det er tæt på uudholdeligt. Mine ledsmerter er noget helt andet. De gør også herre nas, men de gør ikke at jeg ikke kan spise og opretholde mit helbred som sådan.

Undskyld... jeg trænger til luft omkring det her....

Forestil dig, du ikke kan spise:
nødder, agurk i tern, slik, chips, brød med kerner, rundstykker, flûte, popcorn, småkager med lidt knas i, brændende kærlighed med bacontern, taco skaller, det meste halvhårde grønt og frugt, mmmmarabou, bolcher, karamel og en hvart million andre ting hvori disse ting forekommer, ting der er lidt hårde, indeholder "skjult" knas, ting der er seje, klistrede eller lignende - mange ting der faktisk en essentielle for at du får alle vitaminer og mineraler i din kost....... en masse ting de fleste heldigvis bare slet ikke forestiller sig, kan være umuligt at spise.

Brok er slut for denne omgang.... jeg vil nu overveje at sy et par kopi-liberty bukser, bare sådan i en indre vredesrus... ;)

Smykker igen igen ...

søndag den 2. august 2009

Jeg har lavet flere smykker idag :) både ringe, halskæder og ørestikkere. Men NØJ hvor jeg dog mangler materialer. Jeg mangler låse til gummisnøre....dem der har sådan et rør hvor man stikker snøren ind i, eller også dem man klemmer sammen om snøren.

Og jeg mangler også ørestikker, hvor pladen ikke er så stor som dem jeg fandt hos Panduro.

Og så ku jeg vildt godt bruge flere gummi oringe til fingerringe.

Men sådan er det altid... det man ikke har, er det man bestemt ikke kan undvære :)

Her er alle dem jeg har lavet idag :)