Sol og strand

søndag den 31. maj 2009

Dagen idag, har været brugt på stranden!! Det er om at suuuuge solen til sig, når den varmer allerbedst :) Jeg har sådan manglet noget varme og sommefølelse.... og den fik jeg idag!

Jeg er ikke til bikini eller meget småt tøj... men de knælange og en lille Tshirt og jeg var klar :) Jeg har bare boblet på et tæppe. Jeg har taget fotos og dyppet tæer!

Jeg har gjort hvad jeg kunne, for at samle noget energi sammen :) Om ikke andet, så har jeg nydt dagen og jeg har fået knipset lidt billeder. Og sidst men ikke mindst ... har jeg fået lidt kulør!!

Det var der også mange andre der var på stranden for :) store som små! Ham den søde lille her, kender jeg ikke. Men sikke et sødt motiv han udgjorde... den lille gut på den store strand med højt til loftet :)

Nanna fik sig en pæn lille solskoldning med hjem. Og helt sikkert også med batterierne lidt mere fyldt op. Hyggeligt var det .... og den endte så på terrassen med pizza og pommes.... ret originalt ikke?

Rejsen gennem urskoven!

lørdag den 30. maj 2009

Dette er så et portræt af vores have!!!! Smukt ikke? Langhåret og "kind of grunge"!! :)

Nu gider jeg ikke pakke det ind, af frygt for sarte sjæle og folk der evt. skulle læse med, som føler sig trufne. Sååå here it goes:

Det er PIZZE træls, at den have ender med at være mit lod. Det står nemlig i lejekontrakten at udenomsarealer er beboernes ansvar. Og går der længe nok og det hele gror til, ender vi med en regning fra en havemand.

Nå, men når nu det sure skulle gøres, ku vi jo lige så godt gå igang. For nu fik jeg nemlig knopper nok af at se på det, som du kan se, næsten hoftehøje græs. Hækken er lige så slem,,,,men den har jeg ganske enkelt hverken højde eller fysik til at ordne. Men for at kunne klippe græs, var det altså lige nødvendigt at klippe hul i hækken igen, der hvor der engang var en indgang ind i haven ;)

Nu ligger landet sådan, at jeg kun selv har en lille bitte smal elplæneklipper. Og jeg SIGER jer, den kom på prøve idag :) Hvis man sådan trykkede håndtaget ned, så plæneklipperen stejlede, kunne den liiiiige med nød og næppe hakke sig igennem 1 meters penge, inden den fik forstoppelse og skulle vendes om på "taget" og tømmes for græs! :)

Så Nanna OG jeg har begge fået motion idag, så det basker!! For hver tur frem, skulle løvriven i brug, så der var klar bane til at køre retur igen ;)

Men nu er det gjort og jeg kan sidde på terrassen med god samvittighed, og dertilhørende vabler i hænderne og en nagende irritation over altid at give mig tilsidst.

Har jeg ikke kvalificeret mig til at fylde nogen krukker med noget kønt at kigge på nu???? :)

Lidt sker der da

torsdag den 28. maj 2009

Der bliver stadig lavet armbånd her på matriklen. Og nu skal vi jo snart i det hvide sommertøj igen, så der skal hvide armbånd til også :) Og den nederst til højre med ringen i, er ment til at være en ankelkæde!

De turkise perler er både Catseye og andre slags i samme kulør. Og de sorte perler er lavasten.

Men jeg får ikke lavet så hulens meget kreativt for tiden. Jeg vil super gerne strikke Mini til voksne.. men har ikke rigtigt råd til garn lige nu.

Jeg går også med planer om at lave en stak blomster i taft, organza, satin og lignende stof... men eeeh samme problematik :)

Vores genbrugsbutikker her i byen er blevet for dyre og har ikke ret stor udskiftning i deres ting....

Alt i alt hamrende frustrerende! Kender i det?

For jeg kan jo bare male på de to lærreder jeg har tilbage. Eller jeg kan hækle endnu et tæppe i det bomuld jeg har i gemmerne. Det er bare som om det ikke lige er DET der trækker....

Gulf maleri no. 1

mandag den 25. maj 2009

Jeg har haft Gulf på hjernen, i en rum tid nu. Og har længe haft lyst til at lave et maleri med det brand på også.

Så nu skulle det være... og en masse streger blev sat!!

Noget farve blev lagt på. En Orange metallic maling og en lys blå. Den blå synes jeg dog er lidt svær at få til at se rigtig ud, og et lag mere måtte tilføjes.

Men efter noget legen frem og tilbage med mulighederne... har jeg nu lagt penslerne. Og jeg vil nu se det an et døgns tid, for at se om jeg ER tilfreds :)

Meningen er så, at det skal i en sort svæveramme. Dem er jeg i midlertid løbet tør for... så det må sættes på, en anden dag :)

Benzin og dækrøg

SIKKE en weekend :):) Jeg har kombineret to ting jeg holder af... foto og biler/race!! :) Og at vejret så, stort set var super til formålet... gør bare smilet bredere!!

Vi følger for tiden, en ny spire, Martin Marrill ! Som i år kører i "Invitation only" klassen i DTC feltet. Jeg spår ham en god fremtid inden for motorsport. Han er dygtig, han har potentiale og han kan se åbninger og muligheder og udnytte dem!!

Samtidig kan jeg jo ikke helt slippe at jeg godt kan lide Magnussen, Lundgaard, og flere andre i det løb. Så dem skulle jeg jo også holde lidt øje med ;)

Alt det DTC race og stemningen der.... minder mig også om hvor gerne jeg vil til Le Mans. Men det er desværre noget, som min pension, indtil videre har fået sat en effektiv stopper for, økonomisk! Men jeg håber det kunne vende engang... på een eller anden vis.

Nå, men jeg havde jo en skøn lørdag på Padborg Park... det kan ingen tage fra mig :) Og jeg fik taget knap 500 fotos. Hvis du er lidt fotointeresseret... eller bil interesseret... så klik billederne op i stor, så ses de bedst og uden den grimme komprimering!

Denne lækre Special Saloon bil, som er en Gulf bemalet Porsche... faldt jeg da totalt for ;) jeg har et eller andet med Gulf farverne! Den og en del andre indtryk, her i den senere tid, har inspireret til de malerier jeg har gang i lige nu.

Søndag, var jeg inviteret til et lille hyggeligt sted, nær Århus. Hvor der var dømt Ferraritræf, grill, hygge og Formel 1 på storskærm, sammen med en flok venner og bekendte :)

På vej derop var himlen sort, truende og til tider lidt utæt... så frygten for en druknet havefest var stor!!

Men heldigvis blev regnen væk. Skyerne forsvandt strax efter ankomsten dertil :) Dejligt!! Så der blev "sparket dæk", grillet og spist læææækker mad og set Formel 1. Og der blev luret modelbiler.... både dem der var til show og dem der var til salg.

Jeg gad nu godt Luigi, den hvide Fiat 500!!! Desværre ikke til salg... men for HULEN den er da charmerende hva?

Jeg har sløret alle nummerplader og ansigter, fra havefesten. Jeg har ikke fået spurgt, om man ville postes på www sååå....

Og den der trælse copyright tekst er kun sat på, fordi fotos skulle lægges på Facebook.... Dér vil jeg godt lige sikre mig at det sågu ER mine fotos ;)

Nu vil jeg male videre... vi ses!

Puuuuust

fredag den 22. maj 2009

Jeg har prøvet noget idag, jeg aldrig har prøvet før!!!! Jeg er blevet stoppet i en razzia, inde i Kolding, tæt på Storcentret.

Jeg blev, sammen med en del andre jo, vinket pænt ind til siden, og skulle så vise kørekort og puste i alkometeret :) Hehe funny ting!!! I hvert fald når man har sit på det rene.

Havde det nu været min mor, ville hun have været ved at få et hysterisk anfald! Hun er så skiiiie bange for Politiet... helt uden grund. For vi er begge, nogen der ALTID kører med sele osv osv.
Men hun er helt svedt og har hjertebanken, hvis hun kommer til at køre bag en Politibil ;)

Jeg morede mig lidt - jeg fik jo noget at skrive om og Nanna og veninden synes da heller ikke det var helt kedeligt ;) Og tjaaa så synes jeg jo det er rart at se dem derude!!

Mere Paua

torsdag den 21. maj 2009

Det blev lige til een mere af disse Paua smykker :) Men det er ikke nogen der kommer en masse af, for det kan mine fingre ikke, med de værktøjer jeg har lige nu :)

Men hyggeligt, det er det!!! Og jeg har hørt i min øresnegl at der er flere skaller på vej... så det er bare med at gruble over nogen idéer Fru Poulsen!! :)

Lidt smykkeleg

Jeg har leget lidt med sølvtråd og paua skaller. Slet ikke så lige til, hvis man spørger mig! Tråden er ret hård at arbejde med.... med mine hænder. Men efter første gang, så er det da et ok resultat....

Og jeg har fået lavet noget med mine hænder!!!!!!!!! Det er ikke der sker mest af for tiden. Jeg savner det og alligevel har jeg enormt svært ved at få noget lavet....

Så selv små projekter er gååådt lige nu ;)

En ny beboer er flyttet ind

onsdag den 20. maj 2009

Nemlig denne her :) En sød lille rokke!! Jeg har ikke et pluk forstand på at spinde. Men jeg kunne ikke sige nej tak til den.

Har du forstand på at se om den ser kampdygtig ud? Den skulle efter sigende være håndlavet. Altså dvs. ikke et eller andet kendt mærke.

Findes der en "Spinderok for dummies" ?? :)

Strong body - Strong mind !!

tirsdag den 19. maj 2009

Chris MacDonald !! Du kender ham sikkert fra diverse udsendelser på tv, især DR1!! :) Han er dælme en mand for sig.... En der forstår at brede et budskab ud, og få een til at få LYST til at gøre noget ved de sundheds issues vi nu hver især render rundt med. Ham har jeg i aften været til foredrag hos. Inde i Kolding på Hotel Comwell/ Kolding Teater... mener jeg det hedder ;);)

Jeg har både haft latterkramper og tårer i øjnene, under et og samme foredrag. Jeg har nikket genkendende og jeg har tænkt :"narrrj ikke mig da!!".... mens jeg skævede til sidekammeraterne, for at se hvordan DE reagerede ;) Chris forstår, så det gør en ting, at tale lige ind i hjertet på een.

Chris har boet i DK i ca. 9 år nu og lader til at være faldet godt til.... som første generations indvandrer, som han omtaler sig selv, med hans Amerikaniserede Dansk ;) Og det med både stor forundring over sprog og levevis. Sprog med ord som PYT! og traditioner med helligdage, der består af Pinse, som de færreste danskere ku svare ham på, hvad var. Og helligdage der indbefatter "anden"dage.... Som alt i alt, gav en masse hellig og feriedage. Som han jo synes var super fedt.. hele 6 ugers ferie.... men som dansken siger til ham: "Vi ku da godt bruge 8!!"

Så vi hørte lidt om at lære at være glad for det og de man har. Og værdsætte de ting vi har omkring os. Og at en livsstilsændring ikke er noget man bare foretager over en nat. At den primitive hjerne, der er delt op i Frygt, Sult, Søvn og Sex... har en hel del at sige, når vi handler, laver mad og på anden måde "forsøger" at beslutte os til en anden og bedre levevis ;) Og dernæst Frontallappen der går ind og stiller krav og spørgsmål som : " Hvad får jeg ud af det?"

Jeg kan på INGEN vis, forklare og fortælle på den måde Chris kan. Han er suveræn, sjov, livsbekræftende, energisk og helt enormt underholdende. Så hvis du på nogen vis, får muligheden for at tage ind og se et af hans foredrag, så GØR det!!! :)

Og hvad angår livsstilsændringer.... så siger Chris, "Det er aldrig for sent"! Hans egen mor fik en del medicin for forskellige ting, men er nu medicinfri pga. motion og kostændringer. Hans egen far, fik af lægerne at vide, op af stolen, eller du dør. Så han kom op af stolen, langsomt og ikke uden kamp. Og besteg som 70 årig, Mount Rainier, sammen med Chris. Men blot 6 uger efter denne tur, fik Chris' far diagnosen Spiserørscancer i 4. stadie. Så det vil jo sige, at han faktisk besteg et bjerg, i en tilstand hvor andre ville have opgivet at handle selv. Det er ret utroligt hvad et mennesker er i stand til... om kroppen og hjernen er stærk nok....

Strong Body - Strong Mind!!! Kom så.... vi KAN godt !!!! :)

Gråvejr - Gåtur

søndag den 17. maj 2009

Ja, altså vi må lige starte med at undskylde den forringede billedkvalitet ;) Men pludselig kom disse to kamp"hanner", flyvende tæt forbi og kameraet var SLET ikke indstillet til at skulle fange "fartænder"!! Jeg skal altså huske at tage zoom objektiv med ud. Måske sy en praktisk taske til det.

Men jeg har fundet et godt, hyggeligt sted, hvor jeg kan sidde i ro og mag og kigge på ænderne og bare suge lidt natur til mig :)

En rod der naturligt har lavet et lille sæde. Hvor jeg lige tilpas kan have min dertilindrettede.

Dog mangler solen altså!!! Jeg VED godt at haveejere skriger på vand... og jeg forstår det også fint. Men mit korpus og jeg, savner sol og varme ;) Mooon ikke snart det kommer??

I hvert fald ligger den "farlige" svane og ruger på æg og svanefar holder vagt i behørig afstand. Men jeg håber ikke på flere forskrækkelser i år.... a la den sidste år ;)

Hyggeligt

lørdag den 16. maj 2009

Her til aften, tog Nanna og jeg ind og se Engle og Dæmoner! Ganske god film hvis du spørger mig :) Dog savner jeg lidt mere riv i følelserne når man finder de brændemærkede kardinaler. Fordi min egen fatasi leverede ret meget mere, da jeg læste bogen. Og flere andre småting savnes også... Men i det store hele er det ganske godt kogt ned :)

Og så var det jo sååå skønt, at se ikke mindre end TO danske skuespillere i så stor en film! Både Thure Lindhardt og Nikolaj Lie Kaas, gjorde det fremragende!!!!! Nikolaj kunne lige så vel have været en engelsktalende skuespiller, så godt lyder han når han perfomer ;) Hvorimod Thure har en lækker dansk accent ;)

Så jeg kan helt sikkert kun sige: Se den!! :)

På vejen hjem plydrede jeg i øvrigt et hegn for en fin buket syrener!! Jeg kan altså ikke få nok af dem :) Men helt ærligt.... så ved jeg snart ikke hvor jeg skal plukke dem. For jeg vil helst ikke i karambolage med en bondemand, fordi jeg er kommet til at tage af hans. Men der står jo ikke om et hegn er kommunalt eller om det har en anden privat adresse :) Så jeg håber ikke jeg tog af en privat mands syrener.... HVIS nu jeg gjorde, gir jeg en kop kaffe til gengæld!!

Klar til sofa nu...

fredag den 15. maj 2009

For nu at starte lidt bagvendt med dagen.... så er jeg klar til at smide mig på sofaneseren nu!! Jeg er nemlig en lille smule træt ;)

Jeg har været med xen oppe og kigge i en lille hygsom butik, med nogen rigtigt søde ejere, Michael og Regina : Original Racing Collection. Og jeg siger dig de har meget guf, hvis man er til Gulf og Steve McQueen, Joe Siffert og Jacky Ickx . :)

Og sørmer om ikke xen synes at jeg skulle begaves med den taske, jeg har sukket efter i omtrent et par år eller mere, efterhånden?! :) Jeg har lidt svært ved at skjule mit brede smil !

Men dermed stopper Gulf drømmene ikke. Noget jeg også ønsker mig derfra er en jakke. Og hvis det absolut SKAL være en damejakke, skal det være denne! Men jeg synes jo egentlig at damejakkerne mangler lidt Gulf pral..... Så ellers ville jeg vælge denne herremodel! Men så skal jeg da først lige løbe med lottopuljen på onsdag ;)

Derudover har jeg idag været på Brørup Marked, sammen med nogen af dem fra kreativ café! Og jeg eeeelsker markeder og har ikke været på sådan nogen længe. Så det var bare SUPER!!!!

Jeg begrænsede mig dog usansynligt meget. Jeg købte kun lidt snor og ting til smykkefremstilling:) Så min dag har faktisk foregået på benene hele dagen, så derfor er jeg lige klar til sofaen nu. Men jeg har også hørt i min øresnegl at der skulle komme American Pie 1 og 2.... det kan jeg da godt lige klare :)

Gåtur og gaver

tirsdag den 12. maj 2009

Jeg skal være bedre til at røre mig..... Det er sådan noget jeg tit siger til migselv!! Kender du det? :)

Det er så skiiiie let at sige det. Men rent faktisk at lette korpus og gøre ord til virkelighed, er en ganske anden sag. Men jeg kan da starte med gåturene.... holde dem ved lige og ikke springe for mange dage over.

Jeg går som regel den samme tur. Hvor lang den er, ved jeg ikke. Men den er meget varieret mht. terræn. Og det føles rigtigt godt. Dog er jeg ikke ret sikker på at det giver nok, mht. kondi og i den dur.

At jeg har mit kamera med, hjælper som regel på det der med at komme ud af døren :) Men det hjælper tilgengæld så ikke altid lige på hastigheden! Og det er jo da vist noget med at jo mere hastighed, jo bedre kondi?! ;)

Men lidt har også ret, ikke? Og jeg ønsker mig en ordentlig cykel, for det kan jeg bedre holde til, end at løbe fx.

Nååå, men da jeg kom hjem igen, var jeg så heldig at blive budt på aftensmad. Min yndlingsret... gratis mad ;) Hos mine forældre. Efter at min far besøgte mig og skiftede motoren på min gamle vaskemaskine!! Så nu virker den igen :):):) Vi fandt ud af at der var 7 års garanti på selve motoren. Så nu har jeg en ny AEG vaskemaskine, der kun er brugt i knap to måneder, til salg... hvis det var noget.

Deromme, hos mine forældre, stod en pose med brugt tøj, fra een vi kender. Jeg ELSKER de poser. For en pension rækker ikke vildt langt til tøjbudgetter og andet sjov. Så for mig er det guld værd, at nogen spørger, inden de smider tøj ud. :) og jeg er ikke engang ked af at indrømme at meget af mit tøj er arvet tøj.

Især ikke, når jeg som idag, var så heldig at der lå en jakke i posen, fra Bruuns Bazaar :) Og at den så også lige passede perfekt... uha det var en god dag !!!

Gul rapsodi !

mandag den 11. maj 2009

Solen har bare skinnet fra en flot blå himmel idag :) UHA det har været så fedt at se på!
Så ingen tvivl om at jeg måtte ud og svinge med kameraet idag.

Jeg er jo helt skør med de kære rapsmarker.... så dem kørte jeg målrettet efter idag!

Det er da, i mine øjne i hvert fald, helt umuligt at stå for disse gule blomster!! Og duften er jeg også helt skør med. Så ingen tvivl om at jeg godt gad have bolig, midt i sådan en smuk gul mark!

Men desværre varer de jo så kort. Eller, jeg synes i det mindste det er for kort. For synet af de gule farveklatter, i bakkerne omkring Vejle fx...... det er da bare SÅ flot! Eller i bakker og dale omkring Himmelbjerget!!! Hvor jeg jo var oppe og se race igår.

Se bare... et hav af gult !!

Det var godt at komme ud og indsnuse alle de rapsmarker. For lige inden, havde jeg besøgt farmors grav. Uha uha det trak tårer! Jeg troede jeg kunne gå hen og kigge og konstatere om blomsterne så fine ud, og så køre ud og kigge rapsmarker, med minderne i tankerne.

Jojo, minderne var der.... men det var tilgengæld floden af tårer også. Puha, hvor kom det bag på mig, hvor meget det ligger lige dér under overfladen og skvulper rundt. Det kommer vist til at tage længere tid om at skabe rolige vande indeni igen, end jeg først havde regnet med.

Vildt hyggeligt

Jeg har da helt glemt at vise jer disse!!! :) Min brors "bonusbørn"! Et par tvillinger som han bruger en del tid på at passe :) SKØNNE unger, intet mindre.....

De mest krudtede unger jeg kender... men er du gal nogen skønne smil de kan sende :)

De var på besøg her i min by, sammen med deres far og min lillebror. Der var nemlig et mindre arrangement her i byen med hoppepude og let festivitas....

Herover ses min bror, sammen med de to unger :) Det er ingen hemmelighed at jeg synes han er VILDT god til de unger. Både "bonusbørnene" og en masse af byens unger, nød godt af at "slås" med ham den dag ;)

Åbningsløbet på Jyllandsringen

søndag den 10. maj 2009

Jeg har været på Jyllandsringen idag og se åbningsløbet i dette års Danish Touringcar Championship! Aaaahh det var nu godt lige at få lidt benzinos i næsen igen og høre noget god lyd ;)

På vejen til Resenbro, mødes man af et utal af gule smukke marker!! Dem bliver jeg bare ALDRIG træt af!! (ih guder hvor det dog bliver koprimeret grimt, det foto af den rapsmark)

Jeg fik hilst på et af de nye talenter, Martin Marrill ! Lur mig, om ikke han bliver stor....
Og så er han oven i købet en flinker fyr :)

Ellers er jeg der jo normalt for at heppe på kørere som fx. Jan Magnussen og Henrik Lundgaard ! :) Jan kører i en Grøn, på flere måder, BMW... som jeg godt nok lige skal vænne mig til ;) Og Henrik kører i en blå Chevrolet, som slet ikke ser så ukendt ud. De endte hhv. som nr. 4 og 3. idag. Løbet blev vundet suverænt af Michel Nykjær!!

Så er der jo også lige de der lidt anderledes biler ;) Som denne Fiat, der tilhører Johannes Graversen. Den har en fed lyd og den spyr ild som en anden drage med ild i rumpetten øhh !!

Her lige til sidst, et foto af een af de små Radicals, der holdt og var helt rent og nyvasket :) Flotte dråber ikke?

Duo til solist

Der sker ikke synderligt meget spændende, her i hytten, som er værd at berette om :) Jeg kan stadig ikke tage mig sammen til en pind!! Begynder at tro på, at jeg har raget en mindre depression til mig.... Sådan i ved, let til tårer og så inderligt træt. Sådan må det så være....

Dog fik jeg gjort badeværelset hovedrent igår... delvist sammen med Nanna. NØJ det dufter godt derude nu, og jeg VED der nu er 100% rent ind under og bagved ALT derude :)
Men er du vimmer hvor har jeg dog inderligt ondt i lænd og ben og hænder idag... hvorfor dælen er det altid prisen??!!

Nå... men så foregik dagen idag, da lidt mere stille. Jeg har besøgt min kære farfar idag, for første gang siden han blev alene.
Han trængte til hjælp, til at få kigget alle telefonnumrene i deres (hans) telefonbog igennem og skrevet om, så det var til at se.
Så jeg troppede op med laptop under armen idag og sammen fik vi lavet en ny telefonliste, over alle de numre han gerne ville kunne findet let. :) Rigtigt hyggeligt, med fin snak om en masse navne i bogen. En lille tåre kom der også.... men også en masse smil :)

Og jeg som var sådan lidt nervøs for at besøge ham igen, uden farmor..... tsk tsk... hvad tænkte jeg egentlig på?? :) Det er slet ikke så "farligt" at besøge sin farfar, efter han er gået fra Duo til Solist!!

Jeg forsøger virkelig

torsdag den 7. maj 2009

Jeg forsøger virkelig at hive humøret og energien op igen!! Men det er altså lettere sagt end gjort. Ikke sådan at forstå at jeg render rundt og flæber.... Jeg er bare sådan lidt "ligeglad" med det hele de her dage. Sådan lidt "det jeg ikke når idag, når jeg imorgen", på den lidt flade-måde-agtigt.

Søvn er det lidt som om, jeg ikke helt kan få nok af. Jeg er ikke rigtigt udhvilet når jeg vågner - for jeg vågner så mange gange i løbet af natten pga. ondt enten det ene eller andet sted. Og det er bare så hamrende irriterende.

Så her efter spisetid, tog jeg mig en kvik lille travetur. Nu havde vinden jo lagt sig lidt, efter en nowet blæsende dag!! Men varmt... det er synd at sige! Jeg savner varmen... også selvom jeg godt er klar over at vi har haft en meget tør og varm april.

Men i løbet af de, knap to uger, hvor alting har været lidt stille på grund af Farmor, er der virkelig sket noget med naturen. Det grønne er nu rigtigt grønt. Og alt muligt blomstrer på livet løs. Og jeg har slet ikke sådan rigtigt lagt mærke til det, før her i løbet af de sidste par dage.

Skoven er blevet tæt og uigennemsigtig, og man får igen hulefornemmelsen af at gå på stierne! Og følelsen af at være i noget smukt og rart.

Da jeg igen nåede hjem, var energien lidt højere og smilet lidt bredere! Det er da bare dejligt... ikke?! :)

Ikke deres skyld

onsdag den 6. maj 2009

Det er i hvert fald IKKE andres skyld, at jeg for tiden er gennemtræt, smådepri og indadvendt.

For der er mange der gør hvad de kan, for at jeg burde stå helt på hovedet i den kreative verden.

Men det er bare som om jeg ikke kan komme i gang med noget som helst ...

Idag kom der en pakke fra min veninde i New Zealand. En pakke med de smukkeste funklende skaller. Og nogen sjove porøse ultra lette sten! Jeg kender ikke navnene på det endnu, da hun jo sover på dette tidspunkt af døgnet ;)

Men guf guf!!! Der skulle være basis for nogen smykker!!

Hvilket er meget heldigt, da jeg i Bilka idag, fandt en smykkebog til kun 30 kr! :) Den kan man jo ikke lade ligge, vel?

Jeg var derinde for at finde fotorammer, til de fotos der skal til Californien. Og det i sig selv er en jungle. For skal det være i træ eller metal.... mørkt eller lyst.... og mange andre ting man kan vælge ud fra.

Men jeg fik valgt noget jeg kunne lide... så nu skal der bare billeder i .

I morges kom min kusine forbi. Og med sig, havde hun Farmors gamle kniplebrædt, plus nogen mønstre og blade dertil. Hendes datter havde fået den for et par år siden, men var ikke rigtigt kommet igang. Så de synes at jeg skulle have muligheden istedet :) ÅRH har jeg lige sommerfugle i maven? Det tror jeg nok liiiige jeg har!

Men hov, hvad var nu det? Hun havde også en stor kasse under armen!!! Se lige hvad der gemte sig i den:

Fra venstre mod højre er der: De første tre rækker dåser er batikfarve. De næste 3 rækker er silkefarve. Så er der nogen silketørkæder lige til at farve på. lidt pensler, tuber og andre dimser jeg ikke ved hvad er. Og nogen reskaber til at bruge i ler!! Alt sammen bare noget der nu venter på at blive brugt :) Jeg føler mig som lykkens pamjulefis idag!! Det har lige hævet humøret et par grader!