GODT NYTÅR!!

onsdag den 31. december 2008

Vi er klar!!! Nu kan nytåret bare komme an :)

Maden simrer i køkkenet. Pynten er eksploderet, ud over det hele. Musikken kører på radioen.

RIGTIGT GODT NYTÅR!!! Til alle jer der læser med derude!! Til alle jer, der var med til at gøre 2008 til et godt år. Jeg ønsker for jer alle, at året 2009 kommer til at byde på en masse spændende og positive ting!!!! Må 2009 blive et lykkeligt år for jer alle!

Aftenhygge

tirsdag den 30. december 2008

Aaaaahhhh hyggeligt, ikke? :) Dejligt at sidde indendøre, i lyset fra alle de mange stearinlys!! Især efter en kooold gåtur!

Julens endeligt

SÅ er den slut her, Julen! Al julepynten blev pillet ned og pakket i kasser igår. Og for første gang, var Nanna helt med på den. :) Ellers normalt, varer Julen lige til Hellig 3 konger.

Men af en eller anden grund, fik vi bare nok af nisser og jul, begge to :)

Tilgengæld, har vi nu et cleanet hjem, hvor væggende igen er flotte og bare. Der er de farver jeg elsker, i nips osv, istedet for rødt rødt rødt.
Nu mangler jeg bare nye stearinlys, i andet end julefarver :) Nogen pink, nogen blå, nogen irgrønne og nogen lilla, tror jeg :)

Senere idag, skal der dog serpentiner, UD over det hele!!! Imorgen kommer der nemlig en flok af Nanna's venner, og holder nytår her. Det skal nok blive rigtigt hyggeligt og sjovt.
I vores spisekammer, venter 10 poser chips og snacks. For en halv formue i pynt og lignende! Så mon ikke det bliver godt?

Pliske Plaske

søndag den 28. december 2008

Nanna og jeg har leget med vand, her til aften. En idé, som Nanna har været lun på længe, der så endelig blev udført. Det gav anledning til mange gode grin. Og vi har også lært, at en cherrytomat kan holde til RIGTIG meget.... en rigtig hårdhudet lille fætter, er den! ;)

Inden vi gik igang, bredte vi to store sække ud på bordet. Ovenpå det, ligger 4 meter sort velourstof, med vrangsiden op, da forsiden er for blank. Dernæst placeres en kraftig lampe, så den lyser det hele godt op! Lys er faktisk alfa og omega for at det her lykkes.

Der blev også brugt lidt andet, end kun tomater :) Dog turde jeg ikke lige smide med disse marmorkugler!! Men en anden gang, gad vi godt prøve igen, med et lille akvarie eller lignende!

DOG skal jeg lige huske at komme med en advarsel!! Lad ikke vandet stå for længe.... det tiltrækker ænder!!! :)
AJ advarslen lyder på at du skal passe godt på dit kamera undervejs. Vand og kameraer skal helst holdes hver for sig sååå ;)

Vil du se lidt mere af vores opstilling, kan du se det her! Og husk, som altid, at klikke billederne store ;)

Flourish den anden

fredag den 26. december 2008

Så blev jeg endelig færdig med Flourish den anden. Denne gang MED perler! Dog havde jeg ikke over 1000 perler, så der er kun kommet hver anden perle på. Men det ser nu ganske godt ud :)

Fakta om tørklædet er det samme som sidst !! Bortset lige fra farven selvfølgelig! Farven passer mig meget bedre, lige nu! Jeg ved ikke hvad der er sket. For sidste år og før det... brugte jeg ALDRIG rødt! Nu kan jeg næsten ikke få rødt NOK! ;)

Hvad skal jeg nu lave?

Vinterkulde

Der er koldt derude idag!! Idag var første dag, hvor vi ikke lå begravet under dyner, og med intet andet end lidt cola i gassene. Sikke da en jul i år ;) Den tager vi revance på, næste år!!

Nå, men vejret trak idag. Lyset var smukt og rimen der glimtede i græsset og i buskene, bare kaldte på et kamera!! Desværre var jeg lidt slatten idag, så jeg kom lidt sent ud... så lyset er desværre derefter.

Men se lige, hvor det røde lyser op! UH hvor havde det været fedt med noget sne!! Men når vi ikke kan få det, er rim altså bare SÅ flot. Hvorfor var det så lige jeg ikke kom afsted, mens solen skinnede og legede med sine stråler, i de flotte rimkrystaller?

Og rimtågen... den er et helt kapitel for sig. Der lægger sig som en dyne over landskabet. Og bedst som man kommer gående ned igennem det, synes det at forsvinde. Ved siden af grusvejen her, løber en lille å. Så her er altid stor chance for noget mosekonebryg ;)

Hvor mon edderkopperne bor, i dette vejr? Her og der hænger dybfrosne edderkoppespind og glimter! Jeg, som i den grad, lider af araknofobi, må da indrømme at de er nogen mestre, de små kræ, ud i mønstre og former!!

Og lige idag, er der bevis for at de virkelig ER alle steder, de små kryb!! Overalt skriger de små hvide spind til mig: Se bare, vi er liiige her, næste gang du kommer gående og IKKE kan se os!!!

Se bare.... lige 150 meter fra hvor jeg bor, har jeg denne flotte udsigt! Det er een af de ting jeg holder så meget af, ved min lille by. Her er handlemuligheder, lige ved døren. Og går jeg 150 meter, har jeg skov, sø, mose, og den flotteste udsigt.


Og lige så langt, i den anden retning, har vi den smukke gamle Drabæks Mølle. Danmarks ældste fungerende mølle. Herfra fåes økologisk, lækker mel og havregryn :) Jeg kommer her nu mest, fordi jeg synes her er så flot!

Og mættet af gåtur og kulde, vil jeg smide mig på sofaneseren igen, under et tykt tæppe, og se Narnia i TV!! :)

(HUSK, at klikke billederne store, for at se dem i en bedre opløsning)

.... og så sku træet spises

onsdag den 24. december 2008

Var det ikke sådan det var??? :) Ups ikke?

Her følger lige nogen billeder af dagens julestemning, so far!! :) Vi har hygges os herhjemme, har vi.

Der er blevet dovnet!!! Især af katten.... der kan flyde ud, de mest mærkelige steder.

Der er blevet drillet. Noget som Nanna mestrer mere end godt ;)

Og hyggen kom også snigende. DET er da ren rå julestemning, eller hva? :)

Og ding ding ding ding i ørerne... ARGH kun i kort tid, inden der bliver slukket igen ;) Ønsker mig en stooor fin een i træ... som kun drejer rundt, uden lyd ;)


Og fjollerier, skal der i den grad være plads til ;) Man kan altså få meget sjov ud af nogle kugler på et træ!!!

Men så holdt det sjove også op. Min mor, som skal holde jul for os allesammen, ligger i sengen med gennemgang :( Så min bror og jeg overtager kødgryderne om lidt, og så må vi få det bedste ud af det. Men hvor er det dog ærgerligt, lige idag. Den dag på året vi alle glæder os SÅ meget til.

Jeg håber hun får lidt ud af dagen alligevel. Og at vi andre kan løfte julestemningen, der helt sikkert ikke vil være helt den samme, med mor ovenpå og os nedenunder.

God jul derude! Vi håber i alle er oppegående og kan nyde julen :)

EDIT: Og BANG... to minutter efter sidste gave, var det Nanna's tur til at bukke under for influenzaen. Så vi tog hjem og hun er nu installeret på sofaen...
Jeg render rundt og fryyyser og maven protesterer... så mon ikke også jeg snart lander samme sted? Sikke da en jul......

GLÆDELIG JUL

tirsdag den 23. december 2008

Jeg ville da lige nå at ønske jer alle en RIGTIG Glædelig Jul !!!! :):) Jeg håber i får nogen rigtigt dejlige juledage, sammen med dem i holder af.

Spis jer nu ikke en hel tromsyge til, vel?? ;) Kun en lille een.....

Julehygge

søndag den 21. december 2008

Vi har fået et lillebitte juletræ!!! Sødt ikke? ;)

Bare for at det skulle få lidt at skulle have sagt, blev det sat op på en kasse ;) For det ER godt nok ikke det mest prangende træ jeg har set!! Men det er vores, jeg har selv valgt det, og vi er glad for det...

Men som det ses, var stjernen en liiiiiille smule for tung, i den ene side ;) Så fjederen blev fjernet og et hul klippet i stjernen istedet ! Hold OP, hvor fik vi latterkramper, over den stjerne!

Nu ser der sådan ud, inde i stuen. Bortset fra, at stjernen er skiftet ud IGEN! Til en letvægtsmodel, i sølvglitter!!! Så træet ikke behøver støttepædagog, for at stå selv.

Normalt ville "nissen" (læs: mig), pynte juletræet, om natten lillejuleaftensdag! Meeen der er een her i huset, der i hvert fald er vokset fra dén! ;) Så i år har vi pyntet det sammen, eller mest Nanna.... LIGE idag hvor vi havde lyst til det :)

Home Studio

WOW, har du nogensinde set disse, hos Home Studio? :) Nanna ville helt sikkert elske een af deres mange ugler, eller converse vedhængene.

Og jeg ville elske en af deres blomster eller mangefarvede vedhæng! Eller flere af dem :)

Det tror jeg da lige jeg skal tygge over. Måske jeg skulle forære migselv en adventsgave imorgen??

Lyn runde

lørdag den 20. december 2008

Jeg var lige ude i blæsten og gå en lynrunde, i byen :) Er du da sviller, hvor det stormer!

Jeg elsker den gamle bygning, på billedet herover. Før var det vores lokale bibliotek. Nu rummer det et bolighus, med luksusmøbler. Jeg savner at gå derinde, hvor jeg har gået rundt, siden jeg var barn. Dog ikke sådan at forstå at jeg ikke er glad for mit nuværende bibliotek. For rent praktisk har de fået meget bedre plads og lysere lokaler :)

Meeen det er nu flot, med julebelysning på den gamle bygning :) Og faktisk, var det før bibliotek og bolighus, danmarks ældste dambrug anno 1913, ved navn Hvidkilde.

Hele byen er julebelyst og det er så hyggeligt :) Men det ændrer ikke at det er tisse hamrende koldt derude idag! Gåturen blev noget kortere end beregnet og ikke alt fotografering lykkedes lige godt. Som fx nisserne her forneden. De har siddet der i mange år og kigget ud, hver eneste jul.

De sidder i gavlenden af "Klækkehuset", der hører til Hvidkilde! De sidder der i det varme lys og kigger ud til alle os, der går forbi.

Men jeg havde desværre ikke mit stativ med, da det er lidt tungt. Så fotoet er også derefter ;) Bedre held næste gang! Ligesom jeg også tog en masse fotos af byens springvand...meeeeen synes altså det smukke går af, når man ikke kan undgå at få biler, gadelygter og benzintanke, med som baggrund!!

ENDELIG - håber vi

Jeg har helt glemt at fortælle!!!

Igår fik vi IGEN en sms fra Elgiganten, om at vi nu kunne hente Nanna's iPod :) Men først følger noget historie.

I sidste uge, da jeg gik og skumlede over hvorfor fanden vi dog skulle bøvle sådan, med en lille iPod. Så jeg besluttede mig for at ringe og få en sludder med Apple. Sjovt nok, kunne den rare mand hos Apple, fortælle mig, at Nannas iPod IKKE havde været sendt ind til dem, på noget tidspunkt, siden den blev købt. For det blev altid registeret!!! SÅ begyndte mit blod dælme godt nok at koge!

Han kunne også, efter en længere tids snak om hele forløbet, fortælle at han nægtede at tro på at det var en softwarefejl. Fordi både Elgiganten og vi havde opdateret/resettet/reinstalleret den flere gange. Og, som han sagde, så sker der det, ved sådan en reinstallering af iPod, at man lægger software FRA pc'en ind på den. Så hvis der er fejl i MIN software, vil der være softwarefejl i iPod'en. Og hvis Elgigantens reinstallering også gav fejl.... jamen hvad ville odds være for det? Som han sagde. Og, batteriets levetid, kunne de jo da under ingen omstændigheder kalde en softwarefejl. Så efter hans bedste overbevisning, var der en hardwarefejl i den, som krævede reparation eller ombytning. Så aftalen var, at hvis Elgiganten IGEN fejede os af, skulle jeg ringe til dem, så ville der stille en UPS mand her, ret hurtigt.

Men så igår kom den famøse: "Kom og hent din vare" sms!! Vi tog derind og frygtede det værste.

Den unge mand ved skranken, overrakte os en Pink iPod, som Nannas. Men indpakket, som var den ny, (dog uden æske) med sådan noget klæbende folie over det hele.
Jeg spurgte så om den var ny? Det mente han bestemt, den unge mand! Men spurgte så sin makker, der også stod og ekspederede kunderne (ham som jeg diskuterede gevaldigt med sidst). Men, næææææ mente han ikke, der stod "iPod renoveret" i papirerne.
Men bagsiden af iPod var 100% ridsfri, og det ville være synd at sige det om Nannas iPod. Og det samme gjalt forsiden.

Så summa sumarum,,,, vi VED ikke om den er ny eller om den er renoveret!!! Men i skrivende stund kører den da! :)

EDIT: Efter at have nærkigget serienr. , kan vi konkludere at iPod ER ny!! For det er et nyt serienr på bagsiden. Og på kundekopien af den seddel jeg fik med retur stod der ET serienr: A for den indsendte iPod og et nyt serienr: B, for den ipod vi har fået retur! Så det må vel også betyde at den seddel er bevis nok hvis, guderne forbyde det, der skulle ske noget med denne iPod. Sådan at forsikring osv også gælder for DEN!

Går i stå....

Julen kan hurtigt gå helt i stå! Andet bliver pludselig meget mere vigtigt.....

Jeg er ikke synderligt troende, men jeg beder alligvel til de højere magter om snarlig bedring, til den søde Tante Charlotte! Torsdag aften, ville skæbnen, at hun skulle køre galt i sin bil.

På hendes blog, er en hilsen fra hendes forældre, der beder os sende vores bedste bønner, til hende og til hendes familie!

Charlotte - saml alle dine kræfter på at blive frisk igen! Imens sender vi dig, og din familie, alle vores varmeste og mest helende tanker!!

Pakkekalender og armbånd

fredag den 19. december 2008

Jeg har helt glemt at vise hvad pakkekalenderen har gemt på :)

Der har været chokolade, kiks, lommetørklæder, mini staffeli, mini lærred, pilleæske, perler, hvid chokolade, the og meget andet godt :) Men jeg kan også endelig fortælle, at jeg har rørt ved Cashmere!!!!! En dag var der nemlig et nøgle supermumsenamselækkert Mongolian Cashmere, i pakken!! :):) Er du GAL det er blødt. Selv jeg som er super-hyper-uld-følsom, synes SLET ikke det kradser eller stikker, overhovedet! :) Det troede jeg ærlig talt aldrig jeg skulle sige, om noget som ikke var kunstigt!! Britta.... TAK!

Igår, var jeg både til julefrokost og bagefter til Torsdags Café!! Sikke en dag, og sikke træt jeg var i aftes.

Til Torsdags Caféen, var der een af mine piger, der havde en annonce med, fra PLAZA, hvor de havde tilbud på læderarmbånd. Det gav lige nyt blod på tanden. Jeg har dog ikke lige fotograferet eet af dem derfra. Men dette så jeg på nettet, og tænkte at det ville jeg da forsøge at lave.

Det er enkelt og smart. For man kan skifte kuglerne ud, ved at åbne armbåndet, og binde knuden i enden op. Binde knuden igen og lukke armbåndet :) Men jeg skal lige prøve igen med noget kraftigere lædersnøre.


Men idéen er simpel og ligetil :) Og til julefrokosten, var der een der havde et armbånd på, der mindede om, bare meget tykkere og til en pris af 2000,-. Jeg kan nu rigtig godt lide det!

Nu sænker travlheden sig over det lille hjem. Jeg har lige en stak julekort der skal skrives. Det ligner mig SLET ikke, at være så sent ude! Jeg plejer at have dem ude, inden min fødselsdag.

Desværre bliver der også sparet på dem i år. Pengene er ikke mere, hvad de har været, her i det lille hjem. Så de over 50 julekort jeg plejer at sende, bliver til noget færre i år, desværre!!

Flourish

mandag den 15. december 2008

Nuuuj hvor har den været længe undervejs. Mine hænder har i lang tid bare drillet SÅ meget, med ømme led. Men i nat lykkedes det at gøre Flourish færdig.
Oprindeligt skulle der faktisk hækles 1000 perler ind i kanten til sidst. Men jeg kunne ikke lige finde nogen perler med stort nok hul, så dem sprang jeg over denne gang. Meeeen jeg tror nu dette tørklæde skal gentages i andre farver og MED perler. :)

Jeg har heller ikke brugt garnet, der er beskrevet i Kim Hargreaves opskrift, i bogen Heartfelt. Det skulle have været Rowan Kid Mohair.... meeen min pengepung rakte til brugsens det bedste ;) Og det er sådan set ganske udemærket. Siger jeg, uden at have mærket Rowans!

Nogen gange kommer der nu noget godt ud af at sidde oppe, en halv nat med ondt! Katten og jeg delte sofaen, mest til hende og mindre til mig... som altid!

Fakta om Flourish:

Opskrift af Kim Hargreaves
Længde: 190 cm
Vægt: 148 gram
Garn: Brugsens Mohair, 3 nøgler
Farve: Lilla
Hot or Not: HELT sikkert hot! Det ligner jo en drøm! :) Og jeg ønsker mig helt sikkert Kim's bog Heartfelt !! Det er trælt at aflevere på bibleren igen!!

TAK!!!!

fredag den 12. december 2008

TUSIND TUSIND mange tak, for alle jeres søde og dejlige hilsner, i løbet af idag. Både her på bloggen, på sms, på email og på fjæsbogen :) Hvor har i dog alle lunet min dag!!!

TÆNK engang, da jeg kiggede ud af vinduet i nat, da min fødselsdag ikke engang var en time gammel, der sneede det!!!!! Og det har sneet det meste af natten til idag og det fik lov at blive liggende!!!! :):) Så jeg fik mit sne... omend det kun dækkede tage og plæner, men ikke fortove og veje.

Imorges blev jeg vækket af Nanna, der kom og ønskede tillykke med en interessant lillebitte sort æske. Ud kom en lille Alfetrold, til mit armbånd. Hvor ER han bare sød og SÅ ønsket :) Tak Nansen!! (og hun siger hun har en gave mere, imorgen :) )

SÅ kunne jeg ikke længere vente, med at kigge nærmere på dagens pakke i pakkekalenderen fra Britta. Jeg havde gættet det var en bog... men jeg var ikke sikker på hvilken. MEN jeg kommer ikke til at kede mig nu.... for der var den længe ønskede bog: Knitting new scarves!!! TUSIND tak Britta!!! :)

Men da jeg ikke havde sovet specielt meget i nat, lagde jeg mig lidt igen, efter at Nanna var taget i skole. Meeen det var nu en stakket frist, for overboen var lige klar på lidt musik med bas i, kl 8 !!! ;)

Det var nu godt det samme, for kort efter ringede min mor, og spurgte om jeg ikke gav en kop kaffe.

Med sig bragte hun en "lille gave". Da jeg først får gave imorgen, hvor de er inviteret til kaffe og kage. Jeg fik silikone muffinsforme, som jeg elsker at bruge. Og en indsats til min Senseo maskine, til to puder kaffe. Den har nemlig aldrig været der, da jeg købte maskinen brugt. En dims til at åbne de svære skruelåg på mælkekartoner og dimser indeni pilleglas, havde hun også med!!! Dejligt :)

Og ellers er dagen gået med oprydning og rengøring, så hytten er klar til besøget imorgen. Tiden er også gået med at læse alle de mange søde kommentarer, emails og sms'er jeg har fået idag :) Jeg må indrømme jeg er helt overrasket over mængden... og GLAD!!! Jeg kan ikke overskue at svare jer individuelt, så jeg håber at min tak her, er nok :)

Jubiiiiiiiii

Iiiiiiiidag er det miiin fødselsdag,
Hurra hurra hurraaaaaa....

Om jeg elsker fødselsdage? JA!!!

Glæder jeg mig til jeg skal stå op og pakke gave ud? JA!!!
(jeg ved nemlig Nanna har en gave klar til mig, og jeg ved der hænger en spændende een på min pakkekalender, fra Britta!)

Glæder jeg mig til imorgen, lørdag, hvor jeg får besøg af mine søde bedsteforældre, forældre og bror?? JA DET gør jeg :):)

Nu har jeg ikke set vejrudsigten for d. 12. december.... men hvis der regner, er gråvejr osv....så er det HELT sikkert ikke noget, jeg har en finger med i !!! Det er jeg næsten helt sikker på ;)

_______________
Fordi jeg har fødselsdag idag, sælger jeg, kun idag, armbånd til kun 99,- stykket!!!

Spil og cola

onsdag den 10. december 2008

Nå, manglende briller eller ej, så har jeg lige fået VOLDSOMME tæsk, i Matador!!!! :(

Jeg kan bare ikke vinde, i det spil. Det er lige meget om jeg spiller/køber agressivt eller sparer... Jeg taber uanset ;) til stor jubel for vinderen. Ihhhh og jeg er altså ikke nogen god taber!!

Men skidt, Nanna, veninden og jeg, fik konsumeret god aftensmad, drukket noget cola og spillet noget Matador :) Det er da hyggeligt!

Pist væk - Og fundet igen

Mine briller er bare PIST væk. Jeg har ledt højt og lavt og alle vegne!!!! Hvem har kidnappet mine brillerrrrrrrr!!!?

Nej hvor har jeg dog grublet, hele dagen, over hvor jeg havde dem sidst. Og IKKE om jeg kan komme i tanke om det! Jeg har under ingen omstændigheder råd til nye, så jeg håber de dukker op.... snart !! :)

UPDATE: YES!!! jeg har fundet dem igen. Og de var oppe på biblioteket, lige der hvor jeg havde lagt dem, da de duggede til!!!! UHA en stor lettelse! Jeg trænger ellers til nye.... meeen lige nu er økonomien altså ikke til det :)

Snart fødselsdag

JUBIIIII kun 2 dage til min fødselsdag!!!! :):) Utroligt, selvom tallet for min alder, bliver større og større, mindskes glæden over at have fødselsdag ikke!!

Jeg har stadig sommerfugle i maven. Jeg er stadig ligeglad med, at det er længere og længere tid siden, jeg blev født. Jeg elsker stadig fødselsdagshygge med boller og lagkage. Jeg elsker stadig at pakke noget ud!!!! :)

Har jeg sagt jeg glæder mig????

Det er idag et vejr....

søndag den 7. december 2008

Tjaaa, som billedet viser, var det temmeligt vådt udenfor idag. Og verden er idag blevet beskuet fra undersiden af en paraply! Men det hindrede nu ikke Nanna og jeg i en hurtig travetur med kamera og våde fødder.

Vejret indbød simpelthen bare ikke til farvefotos. Alt er gråt i gråt og i heldigste faldt med et lille splash af bæbrunt! Mon nogen er i tvivl, om min mening om vejret?

Regnen vælter ned fra himlen, ud af nedløbsrørene, ned ad vægge og vinduer! Lige meget hvor man kigger hen er det bare vååådt. Hvor er det lige mit sne bliver af? Er det måske ikke snart min fødselsdag måske? Der PLEJER at være sne omkring min fødselsdag... i hvert fald i gamle dage, dengang da jeg var dreng!!!

Det bedste efter sådan en regnvåd photoshoot, er nu at vende næsen hjem, til vafler og varm the!!! :)

NOTE til dagens kalenderpakke: En TENA!!!!! Er det en hentydning eller hva??? ;) :D:D:D

HUSK: fotos ses bedst, hvis du klikker dem store!

Skuffelse - big time

fredag den 5. december 2008

Man skal dælme ikke glæde sig for tidligt da!!!!

Jeg drog idag ind til Elgiganten med Nanna's iPod igen igen... bilen kender snart vejen.

Jeg går hen til disken og forklarer at jeg var der igår, at den igen frøs! Okay - siger gutten så, den sender vi da bare ind igen så.

"NEJ DET gør i ikke!" fløj det ud af mig, lidt hårdt måske. Og forklarede at manden bag disken igår forklarede at jeg ville få den byttet til ny, hvis den fortsat bøvlede, fordi de nu havde haft 3 reparationsforsøg. Nix - sagde manden, for softwarefejl tæller ikke.

SUK

Jeg blev sur og rasende (mest indeni), det vil jeg slet ikke lægge skjul på! Jeg føler mig dårligt behandlet og SNYDT!

Jeg spurgte om hvad jeg så skulle stille op? Og hvad med den ekstra forsikring? Den forklarede han, gjaldt kun hvis vi tabte iPod eller druknede den osv. Okay! Så det skal jeg bare gå hjem og gøre, spurgte jeg igen. (spurgte jeg jo også om sidst). NEJ Sagde han, det ville han ikke anbefale. Nå!! Det ville din kollega ellers sidst, forklarede jeg. Det blev han noget fortørnet over.

Men lige lidt hjalp det. Han ville kun sende den ind.

Også batterilevetiden spurgte jeg til. Det er vel ikke nogen softwarefejl? Neeej det ville de jo så teste denne gang! NÅ, det gjorde i måske ikke sidst? Selvom det også var een af de ting der blev nævnt? Det fik jeg aldrig et klart svar på.

Indrømmet, jeg var gal nu. Alt prellede af, ingen klare JA eller NEJ svar...bare svævende Ved-ikker!!

En anden kunde kom ind og hentede en GPS fra reperation, med ordene: Hold da op, det gik da hurtigt, hvad har i gjort ved den?

Det fløj ud af mig: Ikke en skid min ven!

Og den ekspedient der stod og hjalp denne mand, blev sur og bad mig passe min egen sag! Og jeg bare rystede af indestængt raseri!!! Kunderne lo ad ekspedienten og jeg havde så meget mere på hjerte, som jeg ikke turde sige. For den anden kunde begyndte også at skælde ud, og forklare at HAN altså også i lang tid havde resettet og opdateret, nøjagtig som de havde gjort ved reperationen.

KAN Det virkelig være rigtigt, at man har tabt helt som forbruger??? Har Nanna givet 1400 kr for et produkt, plus 300 kr for en forsikring, bare for konstant at skulle opdatere og genstarte, og bare finde sig i det? Mens jeg har et produkt nøjagtig magen til, som jeg ALDRIG har skullet resette? Som bare kører og kører og kan holde laaang tid på en opladning?

Kan det virkelig passe at vi bare må leve med skidtet?
Kan det virkelig passe at en forsikring ikke er en pind værd?
Hvad stiller man op, når man føler at 1400 kr er lige ud af vinduet??

Skal lige siges at den nu ER til reperation for 4. gang.

PUUUUST

torsdag den 4. december 2008

Er du gal, jeg synes jeg farer rundt, lige for tiden.

Jeg får slet ikke rigtigt blogget for alvor, og heller ikke lavet så meget at blogge OM!

Idag var jeg inde og hente Nanna's iPod, for 3. gang, i Elgiganten. Dette var så tredje gang, den var indleveret pga. samme fejl. Softwarefejlen, som man tilsyneladende ikke kan få byttet sit køb for. Men idag var tonen LIDT anderledes.

Jeg hentede den med et spørgsmål om hvad de havde gjort ved den denne gang. Gendannet den - var svaret EN gang til. Og så kender jeg allerede resultatet, for det er jo det samme vi gør 100 gange om ugen herhjemme, med den møg iPod. Så han skyndte sig at sige at hvis den bøvlede igen, var det en ombytter til ny. (NÅ! nu kan de godt bytte??)

Så jeg spurgte om det var nok, hvis jeg gik en tur i centret og kom tilbage når jeg igen kunne påvise at batteri levetiden kun var et par timer. JEPS det var nok !?!?!?! For fanden da osse, hvor er det da firkantet hva?

Desværre fløj tiden og vi kunne ikke nå tilbage til ham. Men nu har iPod ligget og kørt ved siden af mig, i godt en halv time og batteri levetiden er nu halveret!! Det holder jo ikke en meter.
Den har også allerede været frosset helt fast. Og vi var hjemme med den kl 16. Så det var ikke lang tid uden problemer, igen igen. Så imorgen må jeg ind med den eeen gang til..... hvis jeg kan finde en bil. (bam, så gik iPod ud....efter kun 46 minutter, helt nøjagtigt!)

---------------
Pakkekalender d. 4. december: Idag fik jeg et lækkert lille smykkekit, til et armbånd :):) Hvor belejliget, nu jeg sidder og laver masser af armbånd! Denne her er med flotte rosa og turkise perler!

Pakkekalender - 3. December og Armbånd

onsdag den 3. december 2008

Dagen idag, bød på dejlig lækkert velduftende julethe, i pakkekalenderen :):) UHA jeg ved godt hvad jeg skal hjem og drikke, når jeg har været ude og handle!!!

Og så kan jeg lige oplyse, at jeg har fyldt lidt armbånd ind på tilsalg siden, ovre til højre :) Kig derind og se om noget kunne friste :)

Hav en rigtig dejlig dag!

Pakkekalender - 2. December

tirsdag den 2. december 2008

Uhhhmmm, dagen idag bød på to lækre chokolade musli barer :) Så når frokosten er indtaget, skal jeg have en lækker dessert!!!

Pakkekalender

SE lige hvad der kom med posten idag (eller rettere igår, er det jo nu) !!!!!

Britta, har simpelthen gået og lavet en pakkekalender, til lille mig!! :):) Spørg LIGE om jeg er lige ved at revne af glæde!

Dog må jeg da lige tilstå, at jeg er vældig glad for at der ikke lå paparazzier på lur, da jeg pakkede op, hængte op og ledte efter pakke nr 1 ;)

Jeg lignede 100% sikkert et lille barn. Tungen ud af mundvigen, øjnene glimtede og hjertet hamrede og jeg jublede indeni som et andet barn , hahahaha!!!

Det er ingen hemmelighed at jeg aldrig har haft sådan en kalender, nogensinde :) Så det føles lidt fedt... og så er jeg da ærlig talt ligeglad med at jeg har fødselsdag den 12. December, og at antallet af lys ikke længere er 10 ;)

Dagen idag, bød på nogen flotte maskemarkører!! Er de ikke søde?? :)

Hakketihak

mandag den 1. december 2008

Forundringen var stor, da jeg efter at have ledt lidt, fandt årsagen til en uuuunderlig hakkende lyd!!! Jeg sad og lavede grafik, på kontoret, da jeg hørte en sær hakkende/bankende lyd. Jeg lokaliserede den til badeværelset, men kunne ikke se noget der.

Pludselig så jeg en skygge ud af persinennen og for at lure, inden jeg ødelagde noget, gik jeg ind på kontoret igen, som ligger vinkelret på badeværelset. Jeg drejede persiennen åben og kiggede over på badeværelses vinduet... og der sad dælme en lille musvit og hakkede mit vindue i stykker!!!! ;)

Det har jeg da aldrig oplevet før!!!! Og jeg skyndte mig da også at finde mit kamera med zoom objektiv og fangede den lille fætter, i gerningsøjeblikket!! :)
Og så ud og jage den væk... det var i øvrigt ikke spor let... den lod sig ikke sådan lige skræmme!

Nu er jeg så bare spændt på, imorgen, om den dukker op igen.....


Tag jeg ikke for meget af billedkvaliteten. Jeg knipsede ud gennem en persienne og med en puls på racerniveau ;)