Lækker kombination

onsdag den 29. oktober 2008

Uhhmmmm :)

Posten dumpede en lille pakke ind til mig idag. Pakken var fra Britta, der vist synes det var en stor skam, at jeg aldrig havde smagt Summerbird chokolade ;) TAK Britta... det var jo nærmest livreddende førstehjælp, det der!!!!

Er du gal det er godt... Summerbird og Noro på een og samme dag... Jeg kan næsten mærke glorien trække mig opad og vingerne begynder at vokse ud på ryggen!!

Puf puf puf

tirsdag den 28. oktober 2008

Jeg har ombetrukket min gamle, slidte og meget lidt kønne puf idag! Eller skammel om man vil.

Før var den grim, brun, ødelagt og ærlig talt ikke noget man havde lyst til at vise frem ;)

Så frem røg alle de små rester og fraklip, plus lidt tilføjelser. Og nu er den helt ny at se på. I mange nuancer af lilla, lyserød, rød, grøn, råhvid og hør.

Jeg fik dog et mindre problem ;) Hvordan pokker laver man sådan et overtræk, der er nemt at tage af og som ser pænt ud under bunden??? Jeg opgav tilsidst og syede elastik langs nederste kant.

Forsøg i øvrigt at se bort fra den visne blomst i vindueskarmen... pinligt.

Knap og nap

søndag den 26. oktober 2008

Knapperne fra Fredericia, endte op som et armbånd og en fingerring! Til ringen tror jeg dog, jeg vil have fat i en fingerring, hvor knappen bliver limet på... måske.

Men jeg elsker farverne. Jeg har et eller andet med blå, tror jeg.

Deeejlig dag!

lørdag den 25. oktober 2008

Min dag startede tidligt idag! Jeg skulle ud til BC Garn kl 10 :) Jeg glædede mig vildt til at se om der var nogen kendte ansigter! I kraft af at jeg var der tidligt, var der ikke så mange jeg kendte.

Men jeg mødte da søde Jette og også Mette, som jeg slet ikke havde opfattet, boede så tæt på mig :) Hos BC Garn, holdt jeg mig i skindet.... jeg bor så tæt på og kan bare køre derud en anden gang. Og jeg har jo et ret begrænset garnbudget ;)

Da jeg havde været der ca en times tid, tog jeg til Fredericia, til Hobby og håndarbejdsmesse!! UH Hvor har jeg glædet mig til det.
Men hvor er det altså et stooort spring for mig, at tage afsted HELT alene og så bare se hvem jeg møder.

Min generthed plejer at vinde, så jeg bliver hjemme, hvis jeg ikke har nogen at følges med fra starten. Det kunne sikkert også mærkes idag. Jeg havde ret ondt i ledene idag og var alene afsted, så bliver jeg lidt stille og er ikke den der taler ret meget uden at jeg bliver spurgt om noget :) Desværre...

Men jeg kæmpede, og tog mod til mig. Jeg fik øje på Christa i Lund+Lund's strikkecafe og hun kunne kende mig. Og fik mig hurtigt introduceret til en håndfuld søde webstrikkere :) Undskyld piger, jeg KUNNE bare ikke genkende nogen af jer ;) Jeg er en klovn til navne... derfor husker jeg også kun få navne fra idag ;) Det betyder ikke at jeg ikke har hygget mig i jeres samvær... jeg har bare en hullet hukommelse !!!

Men jeg husker Annette og Inge, som jeg fik frokost sammen med. Efter at de stod i kø i LANG tid.... som om messecentret slet ikke havde forudset så mange besøgende... doh! ;)


Julia og jeg ringede sammen og opdagede at vi begge var i cafeteriet. Et vink på tværs af spisestedet og vi havde lokaliseret hinanden :)

Så da Inge og Annette + mor, brød op for at tage en sidste runde, rykkede jeg hen for at tale med bordfuldet ovenover her :) Julia, Mette, Gitte og Hanne, en sprudlende håndfuld piger ! Dejligt at hilse på jer!!

Jeg fik da også købt lidt selv. Hos Lund+Lund fik jeg købt 4 nøgler Noro Kureyon! 2 x 2 farver og jeg aner ikke hvad jeg skal bruge det til ;) Men farverne er SÅ flotte.

Hos Tante Grøn, købte jeg to nøgler Noro silk Garden, i hver sin farve. Heller ikke det har jeg planer for... men du ved... MÅ HA!!

Jeg fandt også de skønneste keramik knapper.... som måske nok skal omsættes til fingerringe! Jeg har lige en smed jeg skal have besøgt først ;)

Og til sidst kan jeg vise denne lille sjove ting jeg fandt. Jeg har en svaghed for træting. Træpuslespil og lignende.

Denne lille ting, hedder en drillepind, og på posen står: "Fang elastikken"! Du må prøve den når du kommer forbi en dag ;)

Alt i alt en rigtig god dag. Godt træt og en bid fattigere!! ;)

Kvæk kvæk

fredag den 24. oktober 2008

To frøer kvækker på mit bord - kvæk kvæk kvæk kvæk kvæk! (syng: To katte sidder på et bord)

Aj, to frøer, Kaj og Kaja, er lige blevet færdige her :) Og jeg fik lige øvet mig i at binde slips!! Svært i den størrelse og i det stof, der ikke glider let, vil jeg lige hilse og sige.

Næste i rækken tror jeg må blive en KO!



Sidste maleri

onsdag den 22. oktober 2008

I hvert fald i denne omgang :) Jeg skal bruge min stue til noget andet nu.

Den der Lambo bull er bare SLET ikke let at male, vil jeg lige hilse og sige!! Men jeg håber jeg er sluppet så godt om ved det, at Lambofolket synes om den.

Det er igen akryl på 60 x 80 cm lærred. (se close up af tyren her)

NU skal der ryddes af spisebordet, der har været okuperet i over en måned. Eeeeh og det vil det fortsat være... bare med symaskinen istedet. Det ER bare hyggeligere at sidde i stuen, end i soveværelset, hvor jeg også har kontor!

Efterårshygge

tirsdag den 21. oktober 2008

Når efteråret viser tænder og regnen vælter ned. Så er der bare kun ET at gøre.....

MARSHMALLOWS!!!

ristet over stearinlys. plantet mellem to kiks, indendøre i den varme stue :):) Det eneste, og ikke helt så lille minus, er sådan set bare, at dette ofte bliver efterfulgt af ondt i maven!!
Dog er mavepinen det hele værd ;) Ideen er i øvrigt Nannas!

Vi synes nu alligevel, at det var lidt voldsomt, at lave bålplads midt i stuen. Udlejeren, vil vist heller ikke rigtigt sætte pris, på den slags ferie-fornøjelser!

Min søde lokale garn/stofpusher, blev også besøgt idag! Egentlig skulle jeg bare hente noget vliesofix, så jeg kunne lave nogen flere tøjdyr. Men jeg har forelsket mig i et tørklæde hos Hanne!

Nu mangler jeg så bare opskriften :) Ved du hvor jeg finder den???

Ikke helt normal

Min Miss er ikke helt normal!!!!

Jeg ved, alle katte, har deres små særheder. Men Miss'en, er den første jeg nogensinde har haft, der gør det dér!! Flår papir, som en anden hund!!!

Hun går til den, når hun gør det. River, flår og ryster på hovedet.... Så man lærer, ikke at lægge den der vigtige skoleopgave, et sted hvor det kan virke fristende for Miss Flæns!!

Gad vide hvad hun er en krydning af?

Influenza ramt?

mandag den 20. oktober 2008

Nanna ringede kl 10 og meldte, at hun var på vej hjem igen, med ondt i maven, kvalme og svimmelhed!!

Øv, sikke en start på skolen, efter ferien! Men rigtig heldigt, det ikke startede i KBH hos veninden.

Nu må vi se, hvad det udvikler sig til. Eller om vi er så heldige, at det er en lille døgnflue.... kan du høre, hvordan jeg håber? ;)

Uhmmm

søndag den 19. oktober 2008

Uhhmmm... en hel pose...bare til mig, helt alene ..... :)

Post slettet

torsdag den 16. oktober 2008

Sidste post blev slettet.... pga. min uvidenhed ;)

Færrrdiiig

mandag den 13. oktober 2008

NU er jeg færdig!!! Det bliver ganske enkelt ikke anderledes nu :) Metallic blev det og det giver faktisk en ret okay effekt, alt efter lyset her.

Jeg ved godt de fleste af mine besøgende, mere er til garn. Så jeg skal nok pause lidt med malerierne ;) :)

God aften til jer! Vi vil nyde en film, Nanna og jeg og nyde de dage vi har sammen her i ferien. Inden hun smutter over til veninden på Sjælland :)

Grubler stadig

Grubler stadig over hvilken farve jeg skal vælge til baggrund. Metallic farven yderst til højre går fra lys blå til sort, alt efter fra hvilken vinkel den ses. (Jeg har malet det ovenpå de to andre farver, for neden... så man kan se det skinner i lyset)

De andre er mørk blå og en blå der lidt minder om Madam Blå :)

Status

Jeg maler lidt sent idag, det har du ret i.

Men jeg tror, at overboens lille datter, er syg. Der er i hvert fald en del gråd og gåen frem og tilbage. Og, isolering er altså ikke noget denne bygning har i overflod ;)
Så derfor, har jeg tilbragt noget tid med penslerne ....

Næste trin, er farven rundt om Bugatti badgen. Som jeg stadig, ikke helt har besluttet mig for, om skal være den der metallic farve. Og dernæst skal badgen have sine røde firkantede prikker, hele vejen rundt.

Bugatti maleri

søndag den 12. oktober 2008

Jeg er startet på et nyt maleri!

Denne gang et Bugatti billede :) Og tag dig ikke for meget af det blå i hjørnet... det er bare "farveprøver" ;)
Jeg har nemlig fået fat i noget metalmaling, der har sådan noget rigtigt shimmer effekt, som en metallak. Det passer jo meget godt til et bilrealteret maleri, ikke? Beslutningen er bare ikke taget endnu, om jeg skal bruge det. Fordi, hvis man ser det fra en meget skrå vinkel, kan det syne næsten sort.

Men nu må vi se hvordan det ender :)

Pral

Nanna har okkuperet mit lysbord idag, efter at have givet ordre om at jeg skulle købe æbler!!! Ikke bare æbler, men nogen grønne og ET rødt :)

Hun havde åbenbart gået og tumlet med en idé, der bare MÅTTE omsættes til foto.
Dette er et af resultaterne.... Flot, hvis du spørger mig!
Æblet falder ikke langt fra stammen hva? ;) ;)

Du kan se flere af hendes fotos her!

Nanna søger i øvrigt praktikplads, som fotograf, til næste skoleår!! Så hvis der er nogen der kigger med, som kan tilbyde dette. Eller som kender nogen der kan... sig ENDELIG til :) Uanset sted, i første omgang. Så må vi se om det kan lade sig gøre rent praktisk.

(foto bør ses som stort, klik på det! )

Hyggedag

lørdag den 11. oktober 2008

Crazy driver!!!! Mon hun skal have sådan een til jul? ;) Om ikke andet så vil moderen i hvert fald gerne have sådan en sød gammel Mercedes.

Der skulle testes bremser på den gamle sag, inden den skulle til syn.... så Nanna fik trænet benene!

Og senere fik jeg da lige travet en tur i skoven :) jeg VILLE bare ud og snuse lidt til den fugtige skovbund og knipse løs af de flotte farver.

Meeen det havde nu været bedre med noget solskin, på de flotte blade!!

Torsdags Café nr. 1

torsdag den 9. oktober 2008

SÅ blev det d. 9. Oktober og dermed tid til den aller første Torsdags Café på biblioteket!!

Om det var en succes?? Det kan du tro det var! :) Vi var 10 kreative kvinder, der kunne repræsentere både strik, patchwork, kortfremstilling og syede kort. Plus en masse, som vi også interesserede os for, men ikke lige havde med første gang.

Faktisk var successen så stor at der allerede skal rettes på plakaterne i byen. Istedet for hver den anden torsdag i måneden, er der stemning for hver torsdag i ulige uger :)

Hvor er det dejligt at der bliver bakket op om intitiativer i vores lille by! :) Jeg glæder mig til næste gang.

Stilhed

onsdag den 8. oktober 2008

I må undskylde stilheden herinde. Og tak for bekymrede emails.

Jeg får ikke rigtigt fremstillet noget, ej heller har jeg så meget at skrive om. I hvert fald ikke som hører til herinde. Energien er i bund og tiden fyldt ud med andet ....

Jeg er gået lidt i hi og min gigt og bindevævssygdom, er blusset op for FULD gardin, jeg kan lige pt. knap dreje min husnøgle i døren. Og at skrive går langsommere end vanligt og betyder smertende fingre senere.
Jeg var ved læge med dem idag. Men desværre kan hun kun fortælle at det er bindevævet der driller og mine led er løse. Dette tydede ikke på gigten. Og der er intet at gøre overhovedet. "Lev med det", var hendes svar.

Hvis jeg havde en svensk ødegård uden telefon, internet, radio og tv. Men med en blød seng og en lækker sofa, frisk luft osv... så tror jeg at jeg ville tage derop, lige nu! Jeg trænger sådan til RO!

Det er nu bare ønsketænkning, for økonomien rækker SLET ikke til det.... men tanken føles SÅ godt!!

Rejsen til Saturn

mandag den 6. oktober 2008

Nanna og jeg var igår, inde og se Rejsen til Saturn!! En film vi begge havde glæder os meget til, siden vi så traileren til den, sidst vi var i biffen.

Men eeeeh, filmen var da okay. Men den var ikke god, den var ikke skingrende sjov, den var ikke tisseibukserne morsom.... Bare okay ;)

Desværre.... jeg troede den mindst kunne slå Terkel i knibe. Men jeg må tilstå at forventningerne var alt for høje.

Nyt tøj

lørdag den 4. oktober 2008

Et par aftener i træk, var jeg til modeshow i min mors tøjbutik, for at tage billeder af de dejlige damer, der gik på "podiet"!

Der var jo da så lige et par ting jeg faldt for. Og hjem måtte det da så :)

Blusen nederst, er fra "The earth collection". Kender i det?

Jeg er fuldstændig solgt... og denne gang ikke bare pga. udseendet af tøjet. Men mere pga. dets evne til at gøre, at jeg SLET ikke koger over, hele tiden :) Min temperatur er meget mere afpasset!! Og oveni det, så er tøjet 100% naturligt!!!

Mums

fredag den 3. oktober 2008

Disse 4 lækre flødemumser, venter på at jeg sætter bisserne i dem, senere i aften :)

En dejlig gave fra Nanna!!

De skal indtages og nydes langsomt, sammen med en film.... Højst sansynligt Stephen Kings Rose Red, eller Kollegiet. Det tegner til en god aften ;)

Mangles osse bare, sådan som kadaveret bare gør ondt de her dage. Alt er stift og gør oooondt !!

yummy yummy

onsdag den 1. oktober 2008

Idag åbnede en ny dejligt butik her i byen. Med lækkert frisk frugt og grønt, the, kaffe, panter og meget andet guf :)

Det har vi haft brug for herude! UDEN tvivl. Ikke for at pege fingre, men visse dagligvare butikker herude, har ikke ligefrem ry for lækkert grønt.

Så at træde ind i Toft's Grønt og indsnuse duften af the og lade øjnene glide rundt og se lækre godbidder og planter... DET kan jeg godt gøre ofteeee!!

Følgevirkning af besøget dernede.... Huset dufter nu dejligt af Anis the med lakridsrod...uuuhhmm :)