Her er så stille....

mandag den 28. juli 2008

Jeg ved det godt.

Men vi har bøvlet lidt herhjemme og jeg bor nu alene med Nanna! Jeg har brudt med manden... og det er lidt tungt og det fylder en del... Derfor stilheden....

Jeg vil ikke fortælle en masse om det her på bloggen af respekt for både ham og jeg. Men svarer rigtigt gerne på emails.


Beslutningen er min og jeg føler jeg har valgt rigtigt.... og Nanna og jeg har det godt.

Jeg har ikke kunnet skrive noget før nu, fordi Nanna først skulle hjem fra ferie hos veninden. Hun har nemlig ikke vidst noget, før idag!

Jeg håber i stadig hænger på derude :)

Aaarrgggh

lørdag den 19. juli 2008

Jeg får knopper, bliver rastløs, irriteret og rigtigt træt af det hele, med al den regnvejr!!!!!!

Jeg trænger til tørvejr, solskin og varmegrader, der giver mig mulighed for at sidde i skyggen og nyde solen og varmen og udendørsluft!!!!

KOM SÅ MED DET NÅ!!!

Stille

fredag den 18. juli 2008

Så blev Nannas veninde kørt hjem til sine forældre igen... eller i hvert fald til deres midlertidige jyske hjem ;)

Det har været hyggeligt at have besøg. Og det bliver ikke sidste gang de to piger skal ses, det er jeg ikke spor i tvivl om!

Lige nu vil jeg slappe af og bare være MIG! Det kan ikke undgåes at man er mere PÅ, når man sådan har besøg over flere dage.... det tager lidt på krudtet kan jeg mærke ;)

Tøzefnidder i huset

tirsdag den 15. juli 2008

Freden er forbi ;);) Eller...

For 3 uger siden ca. sendte vi Nanna alene med toget til det store farlige Sjælland, for at besøge hendes veninde Louise. Som hun havde lært at kende på nettet.
Heldigvis en succeshistorie, når man nu læser om skumle www- møder, der ikke lige endte som folk drømte om ;)

Nanna nød opholdet derovre... og har nu inviteret Louise hertil.

Så vi hentede Louise et tophemmeligt sted i Jydeland, hvor hun var på ferie med familien og førte hende hertil vores Casa!! :)

Så nu kører guitar hero på fuld udblæsning, kun afløst af spisetider og grineflip ;)

Jeg tror de hygger sig.

Aften køretur

søndag den 13. juli 2008

Vi har haft en lidt hård weekend, her i huset.

Fest skulle der til hos overboen, sådan at der stod "nul søvn" i udsigerne for natten over. Og i forvejen havde jeg ikke sovet overhovedet fra fredag til lørdag. Dagen idag har derfor foregået i slowmotion og i dovenskabens tegn ;)

Aftenen blev så benyttet til at ture lidt rundt i området ....

Først en lille runde rundt om området med Skamlingsbanke. Jeg elsker den udsigt man får derfra.... og ikke mindst farverne på de forskellige årstider!!!

Dernæst fik vi også gået en hurtig tur rundtom Koldinghus! Jeg er helt skør med det slot. Se lige al den rustikke mur, mod naturens levende og grønne græs og buske, og himlens flotte blå!

Note til mig: Tag Nanna og kamera med derud og brug en hel eftermiddag :)

Og se så lige den flotte ryttergård, mod alle de grønne skræpper, der truede med at overtage området fuldstændigt!

Vi var også nede ved en strand omkring Skamling... jeg er ikke helt sikker på hvor ;) Men jeg fik en stak friske skovmærker med hjem og en stor hulsten! Jeg forsøger altid at få mindst en hulsten med hjem, når vi har besøgt en strand ;) Desværre har jeg mest sådan nogen bitte små nogen... men nu går jeg fremover over til det lidt tungere.. ;)

Bagefter, på vejen hjem, blev jeg ramt af en vild forelskelse ;) I en autohandel stod denne søde lille Autobianchi....*suk* En sød lille dyt der blev til, i et samarbejde mellem Bianchi, Pirelli og Fiat. Men det skal være denne model fra sidst i 50'erne som hedder Bianchina. Den har en to-cylindret motor på 499 cc, der procuderer 21 hestekræfter ;) Den har en 4 trins gearkasse og hydrauliske tromlebremser.....

ER den ikke bare charmerende?? Kan i ikke lige se mig med håret flagrende bagud i denne lille sag, hvor selv jeg, med mine 160 cm i højden, næsten er for høj??? ;):)

UHA jeg gad godt

torsdag den 10. juli 2008

---eje sådan et smykke! Det behøver ikke liiige være det her dyre, såkaldt "ægte" lykkearmbånd!! :) Jeg kan godt "nøjes" med en kopi!

Måske jeg skulle sælge et sjal? Eller bytte? Eller ...??

UHA jeg gad godt :)

Jeg er her endnu da... :)

lørdag den 5. juli 2008

Og jeg syr også lidt :) Som i kan se, har jeg hjælp af hende den 4-benede... eller det tror hun da!! :) Mit bord ligner mest af alt Noa's Ark lige nu... Men mon ikke nogen børn bliver glade?

Pssst... jeg ønsker mig virkelig meget et hobbyrum!!!!

Jeg har også fået ny symaskine!! En Brother jubi-model.... se bare:

Jeg skal liiige vænne mig til den og jeg lærer hele tiden nyt ;) Jeg baaaandede over at den var SÅÅÅ langsom til at sy baglæns, indtil det gik op for mig, at speederen også virker i bakgear ;)
Og jeg ville gerne sy bredere zig zag sting... men det kan jeg vist ikke komme til. Måske de også er brede nok ;) Men ellers må jeg sige at stingene er flotte end med min gaaaamle Riccar.... eller hvad den nu hed...

oo00OO00oo
Hjemmet har ikke været det sted vi har været mest, de sidste dage. Så sent som idag, har jeg været til STD træf ved Middelfart (STD: Sparke Til Dæk), med diverse Italienske biler.
Det var dog lige før det var en tand for varmt, mellem høje træer, nul vind og varme motorer :)
NU vil jeg smække benene op og nyde at der er lidt vind igen :)

Jeg har vundet!!!

fredag den 4. juli 2008

DET er ikke tit det sker!! Altså at jeg vinder noget....

Jeg kan huske i skolen, når vi til jul skulle spille julebanko, med medbragte gaver! Hvert eneste år FIK jeg min gave tilsidst, fordi jeg bare ikke kunne vinde!! Senere gik vi heldigvis over til at lave en almindelig pakkekalender, så det ikke handlede om at vinde ;);)

Men nu har jeg altså VUNDET! Jeg har vundet en DVD med standup komikeren GEO ;)

Jeg skal grine i aften, skal jeg ....