Jeg har fået pip!!

fredag den 30. maj 2008

Jeg har syet fugle idag :) Fem styks af slagsen, i forskellige farver og mønstre.

De sidder og pynter på min troldegren. Det var vist på tide at få de musselmalede påskeæg gemt væk for i år ;)

Fuglene er ca. 15 - 20 cm lange. Og fyldt med bamsefyld.

De måtte lige på udflugt i en have, der havde lidt mere at byde på, en min egen. I min have er der kun hæk og græs..


Her er stedet de holder til og provianterer :) Et sødt lille fuglefoderhus, der står i min mors have!

Nu vil jeg smide mig på sofaen og lade op til imorgen, hvor jeg tror jeg vil starte sjal no.3 :)

Den er go' !!

SÅ blev nålene pillet ud og jeg kunne rigtigt se resultatet af mit Shetland Triangle no. 2 !!

Og WOW, det blev godt nok en del større end det andet :) Men man kan også se at det er løsere i det, end det andet. Så jeg MÅ jo have strikket løsere. Det ligner mig bare ikke, synes jeg.

Men uanset hvad, så er jeg glad for resultatet. Shetland mønstret, er bare ikke lige så markant, som ved det første sjal.

Og retfærdighedsvis, skal det lige siges, at ginen her er ret så lille :) Sjalet går mig til et stykke under bukselinningen. Og vingerne er rigeligt store til at kunne bindes foran.


Når man ser det ligge på et bord, som her, så ses mønstret dog tydeligere, end hvis det er draperet hen over nakken på mig ;) Så jeg ved ikke om det er farven, der gør at det er sværere at se.....

Uanset hvad, så er der snart et mere på vej!! Fingrene skal lige hvile idag, de gør ondt....

Lidt fakta om sjalet:

Bredde: 170 cm
Højde: 76 cm
Vægt: 146 g
Garn: Lucca Superwash
Pind: No.4

Færdiiiiiggg

torsdag den 29. maj 2008

Næsten i hvert fald :) Mangler lige at tørre... Det ligger nemlig i stuen og ligner akupunktørens drømmejob ;)

Det bliver større end det sidste... faktisk 2 rækker blade og en slutbort større.....!!!! I hvert fald mens det stadig er nålet fast... :) Fakta om sjalet kommer når det er tørt og fotoklar ;)
På fotoet har jeg lagt det første sjal nederst og så det ublokkede nye sjal ovenpå... bare for at man kan se at det, ublokket, er næsten lige så stort som det andet... blokket ;)

Strik i haven

Nanna og jeg sad lidt i haven igår eftermiddags. Solen var der jo godt nok, men det stormede gevaldigt også. Så indimellem voksede myrepatterne godt nok frem på armene... :)

MEN vi fik lidt luft og hyggede os lidt.

Jeg er nu næsten færdig med Shetland Triangle no.2. Jeg mangler kun slutborden inden jeg kan blokke den. Jeg har, ved et uheld, strikket en rapport mere på dette sjal. Ikke noget slemt uheld da... men jeg havde ikke opdaget det. Men uanset, så syner dette sjal en del større end det første sjal. Så jeg er lidt spændt på at blokke det. For det er samme tykkelse garn og samme pinde.

Vi havde selskab af rigtig mange brumbasser igår, i haven. Jeg er helt skør med disse små fætre, der ikke burde kunne flyve, men alligevel gør det :)

Ferrari på en søndag

søndag den 25. maj 2008

Vi var idag inviteret til Ferrari-komsammen, et sted i Jylland. Med grillmad og Formel1 på storskærm ;) En rææættig hyggelig søndag, hvis du spørger mig.

Fremmødt var ialt 11 flotte Ferrarier, lige fra F430, 360, 328, 355.... osv :) Ferrarier nok til at smøre det brede smil i fjæset på de fleste :) Jeg blev helt solgt i en lækker sort 308'er! Jeg fandt ud af at den passede i benlængde til lille mig ;)

Samtidig var der et hjørne med modelbiler... både til kun at kigge på og andre til salg :)
I et andet hjørne udstillede vi tegninger og malerier, så nysgerrige kunne kigge med!

I garagen var der storskærm, så vi kunne følge med i Ferrari's kamp om førstepladsen. Desværre gik det som bekendt ikke så godt for nogen af Ferrarierne idag... øv!
Men for filan det var fedt at sidde og se F1 på den måde...

Vi var der fra kl 10 formiddag til lige knap 18.... jeg kunne godt have været blevet der ... længe... Men hjemad vi må....

Pludselig kunne jeg dog ikke vente med at komme hjem...fordi jeg sad med en æske på skødet, indeholdende en ting jeg har ønsket mig læææænge :)

Seee det søde lille vidunder der stikker næsen frem der......

Jeg har i lang tid ønsket mig CMC's lille model af en Ferrari 500 F2. En så utroligt gennemført lækker modelbil...der har 1,464 dele i sin lille krop. Man kan dreje på rattet, trække i håndbremsen, åbne diverse dæksler, se ledninger, wire og lignende i motorrummet.... puha...helt vildt :):) Se evt mere her!

Skøn er den.... og jeg var så heldig at bytte mig til den, mod mit maleri, som i ser på væggen på billede nr.2... det store røde med Ferrari emblemet.


Havde jeg en god dag??? .... i DEN grad ja ;)

Nyt Kamera

lørdag den 24. maj 2008

Jeg har købt nyt kamera!

Nanna har lææænge ønsket sig et kamera som det jeg havde, nemlig et Canon Eos 350D! Så det var et af ønskerne til konfirmationen. Men pengene rakte ikke til alle de store ønsker, så hun købte mit, med kort, batterier og diverse tilbehør.

Det gav mig så muligheden for at hoppe fra 350D til det nye 450D. Den mulighed havde jeg ikke haft, hvis ikke Nanna købte mit det gamle. Så vi er begge glade... en ren win win situation ;)

Billedet øverst er et af de første der blev taget med kameraet, igår aftes. Jeg er vild med dens evne til aftenbilleder. Ja i det hele taget de nye features der er i det.
Dog kan jeg ikke anbefeale Live View, som det også kan. Det er ifølge min ydmyge mening, ikke en disse værd. Men resten....det er guf.

Så stor var glæden da vi idag kiggede ud af vinduerne og så at der var biltræf hos naboen ;) Så ud og knipse igen...


I øvrigt skal manden ha' et kæmpe knus, for alt det her. For denne idé havde Nansen og jeg ikke selv fået. Altså med at købe indbyrdes osv...
Så uden ham havde vi nok stadig siddet og grublet over hvordan Nanna fik mest for sine penge ;)

Nej, det ser bare ikke rigtigt ud

onsdag den 21. maj 2008

Noget gør at det bare ikke ser ud som jeg vil have det. Hvis jeg strækker det lidt i facon, så kan man slet ikke rigtigt SE mønstret, som med det andet garn. Det ser sjovt nok rimeligt ud på et foto....

Men jeg kan mærke det bare ikke bliver rigtigt, for mig....

Så enten skal jeg ud og købe en større pind imorgen, og så strikke med dobbelt garn. Eller også skal jeg ud og købe noget garn........ eller begge dele? Hmmm BC Garn, here we come!!!! ;)
En undskyldning kan man vel altid bruge, ikke?

Jeg prøvede at lægge noget af det blå garn, ved siden af noget Lucca, fra det sjal jeg lige har strikket. Her kan man nemt se forskellen i tykkelsen. Jeg var ikke helt sikker på om det var mit hovede der bare ikke fungerede idag ;)

Shetland triangle no.2

Jeg har idag slået op til endnu et sjal. Men det ser mærkeligt ud!
Jeg tror garnet er Lucca Fino, istedet for Lucca...

Så lige nu sidder jeg og tygger over om jeg vil fortsætte... eller om jeg skal strikke dobbelt og ½ pind større? Eller noget helt andet?

Hvad tænker du?

Shetland triangle - Færdig

tirsdag den 20. maj 2008

SÅ blev jeg færdig.... og jeg har med stor utålmodighed, næsten siddet og kigget på at det tørrede ude på græsplænen ;) Jeg havde spændt det op på Nanna's gamle liggeunderlag, som jeg havde klippet i stykker!
Størrelsen blev rigtig god. Jeg har ikke engang målt det, efter jeg pillede nålene ud. Men det passer perfekt til mig. Jeg skal nok lige gå ind og måle og veje, og få det med i posten her :)

Jeg har dog lært en ting... når jeg skal spænde det op næste gang, vil jeg lægge det dobbelt, så takkerne bliver helt ens!!


Lige lidt fakta:

Bredde: 140 cm
Højde: 60 cm
Vægt: 127 g
Garn: Lucca
Pind: 4

Jeg har slået op til et mere! Men er ikke sikker på om jeg vil prøve at gå en pindstørrelse op, for at se om det gør noget andet ved det....

Stolt er hun ihvertfald ;)

Shetland triangle - 3.del

mandag den 19. maj 2008

Jaja, det går fremad. Jeg er nu ved 10. rapport... og jeg er stadig i syv sind om hvorvidt det er nok eller ikke. Omvendt... jeg kan stoppe efter 10. rapport og lave sjalet færdigt. Så har jeg om ikke andet noget at gå ud fra ved næste sjal.

NÆSTE? jaja der skal flere til ;) I hvert fald et i blåt... og måske også et i råhvidt... alt efter arme og hænder!

Jeg har taget et foto mere, hvor jeg har lagt et fed Lucca ovenpå. Størrelsen på sådan et fed, kender de fleste af jer nok...

Nu vil jeg gå ind og strikke rapporten færdig og så se om jeg kan beslutte mig for næste trin ;)

Shetland triangle - 2. del

fredag den 16. maj 2008

Det skrider fremad, gør det :)

Men nu kalder pligterne desværre... så jeg må fortsætte senere! Har slet ikke lyst til at slippe det nu....

Shetland triangle - sæt igang

SÅ er jeg igang... :)
Jeg fattede simpelthen ikke starten, med at slå op. Så hjælper det nogen gange at få hjælpen fra mere en een! Så jeg fik spurgt to tre steder... Tak Lotte, Britta og Yt :)

Jeg er nået igennem skulderdelen og første mønsterrapport af midterdelen!! Og jeg er SÅ stolt... det kan jeg ikke løbe fra ;) Jeg har i noget nær årevis, sukket over sådanne sjaler og fået overbevist migselv om, at dem kunne jeg ikke finde ud af. Men hvad ser jeg vokse frem? Et sjal med smukke blade! :) (Jeg skal måske ikke hovere for meget overfor migselv endnu, da der er lang vej til slutningen af sjalet... men tør godt juble lidt ;) )

Jeg valgte at starte med denne gammelrosa agtige farve, fordi jeg ikke kunne vente med at gå igang. Men med tiden skal der helt sikkert også en råhvid til og en blå, af det garn jeg fik byttet mig til... og som allerede er kommet med posten ;)

Nu vil jeg skynde mig og gøre nogen af de gøremål jeg ikke kan lade ligge... så jeg kan sætte mig og strikke videre på sjalet :):)

Shetland triangle

torsdag den 15. maj 2008

Jeg VIL, fingrene SKAL!!! Jeg vil altså kunne iføre mig Shetland triangle, næste gang det trækker om skuldrene, en hyggelig grill-aften :)

Jeg har kigget lidt i mit garn. Men ved ikke helt hvad jeg skal.....

Mit lager består jo sådan set kun af Lucca ;) Her i 3 forskellige farver.

Den Blå melerede har jeg kun et fed af.... ca. 100 g
Den "Lyngfarvede" har jeg 200 g plus det løse af.
Den lysegrå har jeg vel ca. 150 g af.

Gruble gruble....

Dyr i haven

onsdag den 14. maj 2008

Miss'en og jeg har nydt haven idag. Bare siddet og kigget, for mit vedkommende. Og Miss'en har undersøgt snart hver en krog. Nu ligger hun og bobler træt ved siden af mig :)

Jeg har forlænget hendes snor med nogen meter tyk Cascade220 ;) så kan jeg sidde og kigge, uden at rende rundt med snoren i hånden hele tiden. Og jeg tænkte at det nok gik, når jeg nu sad ved siden af hele tiden.

Hun er så skøn, når hun sidder der ude i græsset og bare nyder. Hun sidder helt stille og bare nyder lugtene, lydene og svømmer helt hen.

MEN vi har også andre dyr i haven, som bare slet ikke er velkomne! Bladlus og myrer i hobetal, lige meget hvor man kigger hen. Hele hækken er "inficeret" og det samme er det store træ i midten af haven.

Så jeg formoder det vil være en umulig opgave at slippe af med dem. I hvert fald, ligner det en ret uoverkommelig opgave, når der er så mange.

Det eneste gode der er ved dem, er at de gav mig underholdning for en tid, da jeg fes rundt med kameraet derude ;)

ooo000OOO000ooo

Idag har jeg tænkt over jeres søde kommentarer til min træthed. Jeg har aldrig haft et arrangement på størrelse med en konfirmation før. Så jeg kan ikke måle det op imod noget andet.

Jeg tænker på "hvor træt" det er okay at være derefter, og ikke mindst i hvor lang tid. Jeg har, næsten så langt jeg kan huske tilbage, været plaget smerter i mine led. Men aldrig så omfattende som det jo er blevet til idag. Så jeg ved ikke hvad der er okay... eller normalt....

Det har i hvert fald skræmt mig lidt, at jeg er SÅ træt hele tiden, her efter konfimationen. Også at jeg har så meget mere ondt. For jeg synes egentlig at jeg har haft uddelegeret en hel del opgaver. Men det må jo have tæret psykisk på een....

Nu må vi se. Hvis jeg stadig er lige bombet om en uges tid, så tror jeg måske jeg skal snakke med doktoren!

For det er skidt. Jeg får ikke købt garn til det jeg vil strikke. Jeg får ikke klippet blomster til den uro jeg så gerne vil lave. Jeg får ikke syet den bluse jeg så gerne vil, for jeg har ikke noget stof til den.... osv osv... og det hører jo da ingen steder hjemme ;)

Helt i stå.....

tirsdag den 13. maj 2008

Jeg er gået helt og aldeles i stå!!

Jeg tøffer formålsløst rundt og laver ikke en dyt. Intet kreativt er sket i hjemmet længe. Og jeg bare bladrer i bøger og blade... har lyst og så alligevel ikke.

Hvad sker der lige??

Jeg er også hele tiden træt. Hvis jeg sidder mere end 20 minutter, så bliver øjnene tunge. Det ligner mig heller ikke....

Jeg har lyst til at hækle i Noro... det tynde af det. Men får ikke gjort noget ved at købe det...

Hvor er det dog jammerligt!!! Kom igang Poulsen!!

Luft under vingerne

lørdag den 10. maj 2008

Det er lige hvad vi har haft idag :) Vi tog alle tre ned og besøgte min bror på Flyvestation Skrydstrup. Sammen med os var min mor, min bror, hans kæreste og hans svigerfamilie.

Vi fik set en del af flyvestationen. Nogen af os for første gang, andre af os har været der en del gange efterhånden ;)
Inden vi ankom, havde der været lodtrækning om nogen flyveture blandt de ansattes familier. Min svigerinde vandt turen i denne omgang :)

GOSH hvor var det fedt at se det brede smil og høre hende fortælle, med en glad boblen i stemmen, om hvordan det havde været at tumle rundt oppe blandt skyerne ;) Jaja , de få skyer der jo var. Der var nærmest skyfrit og meget varmt. Jeg tror vi alle kom lettere indianerrøde hjem.

Nå, men da ikke alle kunne vinde en flyvetur i et propelfly, måtte vi jo finde andre løsninger ;) Så vi tog ned til Svæveflyklubben, der ligger inde på millitærets område. Og SÅ fik vi flyveture !!!!

Først manden min, som aldrig havde fløjet før. Bredt var smilet da han kom ned :):) Det er SÅ fedt at flyve.
Dernæst svigerindens far og dernæst bror og SÅ mig, inden min bror tog sidste tur :)

Jeg har jo prøvet det før, men det er SÅ totalt fedt hver eneste gang ;);) jeg tror jeg må spare sammen til eget certificat ;) Forestil dig at sætte dig godt tilbage i sædet.... vente og se tovet foran dig blive spændt ud og SÅ sætter det hele igang.... fra 0 til 100 på 3 sekunder!!! Og dernæst totalt stilhed mens man bare kigger ud på det hele, sådan lidt ovenfra.... *suk*

Men mon ikke jeg skal have timer i ind og udstigning??? ;) Det her ser ihvertfald ikke særligt graciøst ud!!!

Jeg tror jeg har en millard millon billeder fra dagen idag. Og jeg aner virkelig ikke hvilke jeg skal vise! Men jeg kan sige at jeg har haft en ganske formidabel dag!!! ;)

Der var også opvisning dernede. Det er altså noget der kan sætte min puls helt op i højeste gear :) For HULEN hvor det siger godt når de lige vender føntørreren ind over publikum ;)
Jeg får bare aldrig nok af det ... Også af dette har jeg nok 300 fotos....

Nu vil jeg plante mit legeme på sofaneseren og lade dagen synke ind ... god aften til jer alle derude :)

Mors dag - 2008

torsdag den 8. maj 2008

Seeee hvad jeg har fået i tidlig Mors dag's gave!!! :)

Dvs. jeg har selv købt selve lænken og låsen. Men jeg har fået en kugle af Nanna og en kugle af manden :)

Glaskuglen hedder "Regnbuen" og hele regnbuens farver er bestemt i den. Og så håber jeg at jeg kommer skatten nærmere ;) Den er fra Nanna.

Sølvkuglen hedder "Tro håb og kærlighed"... og ja, hvad mere kan jeg sige ;) Den er fra manden!

Og det skal ingen hemmelighed være at jeg ønsker mig maaaaaange flere kugler ;) Som Kyllingen, lykkeknuden, Fem ansigter, T-kuglen, Hjerter (stor), og mange mange andre ;) Men det kommer vel med tiden.

Det gyldne sand

tirsdag den 6. maj 2008

Idag skulle gaven fra os, sies ;) Der var 1500 kr i 10'ere, gemt i 2.5 kg sand!! Lidt uretfærdigt synes Nanna vist ;)

Det er da noget der giver flash backs, det her... fra da hun var lille ;) Og gaven skulle da også lissom sige: "Velkommen til de voksnes rækker, min pige. Her er en skovl og en spand"! ;)

Heldigvis har jeg, en sød og skøn pige, der efterhånden har udviklet en god portion selvironi ;) Så hun gøglede rundt med sand og spand til ære for fotografen!

Men når man efter endt sining, har en gylden bund i spanden, så er det ikke sådan at kimse ad ;)

Pengene er lige blevet omsat til en lækker pink iPod Nano 8 GB!! Så nu kan hun høre vild rock og "mærkelig musik", uden at genere os andre ;)

Jeg selv, er endnu ikke landet efter konfirmationen. Jeg er stadig sååå træt og lettere udkørt. Men jeg har fået det sidste ordnet. Med betaling af kok og forsamlingshus. Dejligt!

Men jeg har ikke rigtigt ro i måsen til at sidde og skrive så meget. Så jeg har ikke været så god til at få svaret på alle jeres dejlige kommentarer... men jeg looover at få gjort noget ved det møøøj snart !!!

Den store dag

mandag den 5. maj 2008

Så kom den stooore dag!! Den gik bare over al forventning. Pigen var lykkelig og hyggede sig med alle de søde hilsner, gæster og opmærksomhed :)

Dagen startede med morgentravlhed og små nervøsitet, gave i form af salmebog fra mormor og morfar og så afsted...

Kirken gik super og de var bare SÅ flotte konfirmanderne. Ihh så store de er blevet allesammen!
Nanna blev rost for sin kjole overalt. Så den part er også lykkedes til fulde. (Dog overså vi ALLE at kjolen (nederdelen), havde drejet sig en kvart omgang i kirken til fotografering... IH hvor det dog ærger os alle, noget så meget).

Men det skal nu ikke ødelægge resten. Dagen var SÅ god for os alle. Alt klappede og solen skinnede, maden var til UG og kunne helt sikkert ikke fåes bedre noget sted :)

Efter kirken, blev Nanna hentet af min far, i denne skønne blå sag. En MG TA fra 1938. Bygget op af min far. Selv blev jeg også hentet i den da jeg blev konfirmeret. Det trak mange blikke, sukke og kommentarer :) Helt sikkert et hit. Nanna havde spurgt til muligheden, i at blive kørt i den, her i dagene op til Konfirmationen... men havde fået nogen små affejende bemærkninger. Men snydes skulle hun ikke da :)

Vi er alle godt brugte idag og trænger igen til pause og afslapning. Men hvor er jeg dog lettet over at alt gik så godt. Vi fik stor hjælp fra min mor og uden hende havde jeg ikke klaret det.

Fysikken har drillet og jeg har ganske enkelt ikke sådan et stort værtinde- og planlægger gen, som min mor ;) Tak mor!

Nu vil jeg drøne ud og hente en stor flot buket til min mor. Og dernæst gøre en stak fine takkekort klar.... hvor er der mange knus og hilsner der skal sendes ud :) Og så skal jeg sidde og trippe, til Nanna kommer hjem fra Blå mandag. Forhåbentlig som en glad pige, fuld af en god og dejlig dag :)

Nanna, tak for en stor dag sammen med dig. Din tale var SÅ stærk og sjov at jeg aldrig vil glemme den... tak for lommetørklædet ;) Jeg elsker dig SÅ højt!!

Jeg er her stadig ;)

fredag den 2. maj 2008

Jeg er møøøj tæt på at være HELT færdig til konfirmationen!! ;) Jeg mangler sådan set kun at printe bordplanen.... Ja altså og så opdækningen af bordene... men der er jo grænser for hvor tidligt jeg kan gøre det. Det føles rigtig godt at være færdig og have lidt tid til at GLÆDE sig!! Og være spændt på at se sin store pige på den store dag :) *suk*

Så idag fik vi lige tid til at tænke på andet også. Jeg skulle handle kattemad idag og kom i tanker om at vi havde talt om at Miss Mis, skulle have sig en kattesele. Fordi, der hvor vi fik hende fra, havde hun været vant til at komme i kattevoliere. Det kan vi ikke klare her, så det må blive en sele.
Vi har dog aldrig følt at hun manglede at komme ud. Hun sidde faktisk ikke ret meget i vinduerne og kigger ud. Men vi tænkte at NU skulle Miss'en mærke græs under poterne.

Man skulle tro hun havde brugt sådan een, hver dag, siden hun var lille. For den blev klikket på hende og straks var hun på vej mod døren ;)

Hun var i hver en krog af haven.... med mig i den anden ende. Og ih hvor man kunne se hun nød det, med halen i vejret og små veltilfredse sprækker af øjne :)
Vi mener selv, vi har verdens skønneste kat!! ;)
Jeg får ikke svaret ret meget på kommentarer, emails eller andet. Så føler du dig svigtet, så har du nok ret... Men jeg lover at komme stærkt tilbage inden ret længe ;)