GODT NYTÅR

søndag den 31. december 2006

Et rigtigt godt nytår, skal lyde herfra, til alle jer der læser med derude :)

Et interessant år, på godt og ondt er liiige ved at være forbi og et nyt skal til at starte! Lad os håbe at året 2007 vil blive et rigtigt godt og spændende år, med mange gode oplevelser og et godt helbred!!

Ja fårene skåler jo, og fejrer nytårsaften. Men nok ikke helt af samme grund som du og jeg ;) Men nok mere fordi de ved at en masse strikkere, idag, sidder til bords og nyder en god nytårsmiddag, (forhåbenlig ikke lam) og har glemt alt om strikketøjet for en dag.
Så fårene kan beholde lidt af frakken denne aften.

Meeen jeg må nok indrømme de ikke helt har brug for ulden idag. Her hvor jeg bor, har der hele dagen været fint solskin eller lette skyer. En lille bitte byge kom forbi til eftermiddag og temperaturen ligger, lige nu, i skrivende stund på hele 7 grader! Det ER et underligt år, hvad angår vejret, det er det virkelig!

Jeg håber vejret i 2007 arter sig lidt mere efter normalen igen!!

GODT NYTÅR til jer alle derude!

PAS godt på jer selv derude i aften... det siges at krudtet i aften lever deres eget liv. (grunden vindstød af stormstyrke, som er lovet).

Knitting Chick!

fredag den 29. december 2006

Tjaa som i nok kan se, så har jeg her til aften siddet og tegnet lidt :)

Måske dette bliver mit nye logo foroven istedet for pigen? Jeg ved ikke helt endnu hvad jeg vil. Jeg har altid haft en vis mani med at lave om på tingene hele tiden.

Så snart jeg har fået lavet noget, vil jeg gerne have lavet noget nyt og anderledes*G* jaja jeg kan altså ikke gøre for det!

Men man hører så tit udtrykket Knitting chicks.. her er i hvert tilfælde een af dem!! ;)

Men hvad siger i? Det kunne være sjovt at se hvad i sagde til det!! Men i tilfælde af at det skulle gå hen og blive mit nye logo har jeg sat et copyright mærke hen over.. ellers ved jeg at det er at finde andre steder inden imorgen ;)

Cluck cluck kniiiit !!!!

Herunder billedet med det gamle banner, for at de som kommer efter ændringen også kan se hvad der tales om.

Klik for stort billede.

Influenzaen har fået bugt med mig..

Øv øv og atter øv, så slap jeg ikke for at få en omgang influenza. Manden og datteren havde sådan en endagstur tidligere på måneden og jeg tænkte at YES, jeg slap!
Men næææ nej, fik bare turen senere. Og dette er ikke en endagstur!! Det startede så småt i forgårs med lidt kuldskærhed om aftenen, og i løbet af natten vågnede jeg et par gange med ondt i halsen. Næste morgen (igår) var den sikker, jeg havde fået feber. Jeg tog en panodil for hovedpinen og fik det ganske godt igen. (jeg tænkte ikke lige over at det var febernedsættende, så det snyder jo, det skidt)

Idag kører feberen stadig derudaf og jeg kooooger hele tiden afløst af korte fryseture! Jeg er træt, har hovedpine og har lidt småkvalme... og er i det hele taget slet ikke i humør til noget som helst.

Kors hvor er jeg ynkelig idag*Griner*

Så nu får jeg da brug for min hjemmestrikkede varmedunk pose!!!

Jeg håber jeg snart er frisk igen og kan genoptage strikkeriet. OG håber at jeg bliver klar til nytårsaften, selvom vores nytårs aftale er smuttet.

Så begynder det at ligne...

onsdag den 27. december 2006

SÅ begynder det så småt at ligne et hjem herinde :)
Lidt farver er ændret...
Lidt grafik i toppen er det også blevet til...
Lidt flere links...
Lidt flere emner ude i siden...
Ja bare lidt mere MIG !!

Har du nogen gode idéer og fif til hvad jeg mangler, eller bare ikke må undvære på en blog, så lad mig det endelig vide! Skriv en kommentar med din idé eller tanke.

Jeg er faktisk spændt på at se hvad jeg får ud af dette bloggeri, da jeg normalt ikke er den store forfatter ;)
Jeg har en anden blog også på www.nansens.dk ... men det er mere fakta og på engelsk og ikke mindst, en helt anden genre. Så det her bliver noget helt nyt for mig!!

Men nu kører det i hvert fald, ser det ud til :):)

Hæklet blomstersjal

Jeg tester stadig den ny blogger.

Her et sjal som jeg har hæklet. Det er faktisk mit første hækleprojekt, siden jeg i barneårene lærte at strikke EN enkelt opskrift, på sådan nogen små runde tingester, man lægger mellem tallerkenerne i skabet :)

Så jeg var faktisk ret spændt på om jeg kunne huske at hækle overhovedet.
Jeg vil så sige at det ikke ligefrem kom til mig igen, som det med at cykle, det er der vist gået FOR lang tid til.

Men jeg lånte en bog på biblioteket, med hækleskole, og sååå kunne jeg lige pludselig tænkte nåååå jaaa,, sådan var det at det var!!!

Så enden af det blev dette blomstersjal, som teenagedatteren har sat sig hårdt på! Ellers giver jeg de fleste af mine strikketing væk, eller sælger for et lille beløb så jeg kan købe nyt garn... men dette måtte jeg ikke sælge for hende :)

test

mandag den 25. december 2006



lige en lille start tester...for at se om bloggen vil som jeg vil :)
Det ser ud til at det fungerer!!

Nu mangler jeg bare at få lidt fyld på siderne, så her ser beboet ud ;)

Men velkommen indenfor :)